Yardım Şark flash dlz31 güç kaynağï

Bzsu

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
20500
Selam game garaj dan bı sistem alıcam ama dark flash DLZ 31 650W80+ bronz sertifikalı PSU dan çok emin olmadım korumaları açısından özellikle elektrik kesildiğinde sistemime bı zarar gelmesini istemem

İlk sistemimi oradan almıştım. Aynı markanın 550lik PSUsu vardı. Sorduğumda PSU kaynaklı bir sorunda garanti kapsamına alırız dedikleri için garanti süresi içerisinde 2 yıl PSUyu kullandım. Daha sonra kaliteli bir modele geçiş yaptım. Bu sürede birçok defa elektrik gitti bir şey olmadı ama ortalama bir psu olduğu için her elektrik gittiğinde bir korku sarıyordu açıkçası. Bir şey olmaz diyemem. Eğer bütçen varsa psuyu değiştirebilirsin. Yoksa da bir süre idare eder. Bütçen olduğunda yenisini alırsın.

İlk sistemimi oradan almıştım. Aynı markanın 550lik PSUsu vardı. Sorduğumda PSU kaynaklı bir sorunda garanti kapsamına alırız dedikleri için garanti süresi içerisinde 2 yıl PSUyu kullandım. Daha sonra kaliteli bir modele geçiş yaptım. Bu sürede birçok defa elektrik gitti bir şey olmadı ama ortalama bir psu olduğu için her elektrik gittiğinde bir korku sarıyordu açıkçası. Bir şey olmaz diyemem. Eğer bütçen varsa psuyu değiştirebilirsin. Yoksa da bir süre idare eder. Bütçen olduğunda yenisini alırsın.
Sitede PSU deistirmek için başka seçenek yok sadece bu PSU yu gösteriyor acaba fiziksel mağazaya gidip fsp bir PSU ile deistirebilirmiyim
Genelde elektrik kesintisi yaşanmaz çok şık sekilde

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick