Nadeko 80+ Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 40 Reaksiyon skoru 12 15 Nisan 2024 #1 İki şarkıyı birleştirdiğiniz ama birisi biterken ses azalarak diğeri başlarken ses artarak başlıcak şekilde ayarlayabileceğim bir program var mı
İki şarkıyı birleştirdiğiniz ama birisi biterken ses azalarak diğeri başlarken ses artarak başlıcak şekilde ayarlayabileceğim bir program var mı
Che_ 80+ Platinum Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 16,139 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 11,708 15 Nisan 2024 #2 Nadeko yazmış: İki şarkıyı birleştirdiğiniz ama birisi biterken ses azalarak diğeri başlarken ses artarak başlıcak şekilde ayarlayabileceğim bir program var mı Devamı için tıklayın... Telefonda Lexis audio editor kullanıyorum
Nadeko yazmış: İki şarkıyı birleştirdiğiniz ama birisi biterken ses azalarak diğeri başlarken ses artarak başlıcak şekilde ayarlayabileceğim bir program var mı Devamı için tıklayın... Telefonda Lexis audio editor kullanıyorum
JuunBuun 80+ Bronze Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1,798 Reaksiyon skoru 1,069 15 Nisan 2024 #3 Acoustica MP3 Audio MixerBen yaklaşık 15 16 yıldır ufak tefek işlerde kullanıyorum.İstersen yaz özelden programı ve key ini paylaşırım.
Acoustica MP3 Audio MixerBen yaklaşık 15 16 yıldır ufak tefek işlerde kullanıyorum.İstersen yaz özelden programı ve key ini paylaşırım.