🔥İndirim Sarkık LED'li Avize 179'TL

Aldım teşekkürler.

aydınlatması çok az bunların genel olarak. 1mtre şerit led gibi düşünün yuvarlak yapılmış.

aydınlatması çok az bunların genel olarak. 1mtre şerit led gibi düşünün yuvarlak yapılmış.
Kanka 15 metrekare odada iş görürmü odada bi pc masası 2 dolap 1 yatak var

Kanka 15 metrekare odada iş görürmü odada bi pc masası 2 dolap 1 yatak var
kral beklentine göre değişir ışık olsun diye diyeson alınır. ama ciddi aydınlatma istiyosan spot tarzı tavsiye ederim yani. biraz loş olur bunlar genelde. ama o kadarda kötü değil klasik tasarruflu led ampül gibi düşün

kral beklentine göre değişir ışık olsun diye diyeson alınır. ama ciddi aydınlatma istiyosan spot tarzı tavsiye ederim yani. biraz loş olur bunlar genelde. ama o kadarda kötü değil klasik tasarruflu led ampül gibi düşün
şuanki titreme yapıyor deli ediyor beni

3 tane çektim valla hol var evde 2 tanesini oraya takarım loş aydonlatsa kâfi. 1 tanede bi yere bakarız artik

Dekor için bu arkadaşlar herhalde içindeki ampul patlayınca direk çöpe atıyorsun.

Bizde var bunlardan 2 tane çok çabuk patladı biri diğeri hala yanıyor ama dekor için şık bence 180 liraya ne kaldı ki :) ben de çektim bi tane
Post automatically merged:

Eğer ters tavan gibi ana ışıklandırmanız varsa öneririm, direkt bunu lamba olarak kullanacaksanız kullanılabilir ama pek önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,589
Üyeler
190,936
Son üye
KassızBadici
Geri