emresanda
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 266
- İsim
- Emre Şanda
Öncelikle herkese merhabalar. Çalıştığım ofiste patronun masaüstü ofis bilgisayarına Sata3 SSD siparişi verdik. Anakartta 2x Sata3 girişi var. Bir tanesinde mevcut SSD bağlı. Bunu da ikinciye bağlayıp ikinci depolama birimi yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla SSD kutularının içinde Sata3 bağlantı kablosu ve güç kablosu bulunmuyor. Anakartın yanında geliyor diye biliyorum. Mevcut bilgisayarımızın ana kartı yeni bir ürün olmadığından kutusuna da erişimimiz yok kablodan elimizde var mı yok mu bilemiyoruz. Sata3 girişine bağlantısı için ve güç bağlantısı için kabloya ihtiyacım var. Bizi üzmeyecek kaliteli bir kabloya ihtiyacımız var.
Size sormak istediğim şey şu. Sata3 bağlantı kablosu diye arattığımda bir kaç sitede ürünlere baktım sadece bağlantı kablosunu gördüm, güç bağlantısı kablosunu görmedim. Bunu ayrı mı alıyoruz yoksa beraber gönderiyorlar mı ?
Kullanacağımız SSD kaliteli bir ürün önemli bir ana bilgisayara takılacak. Kablosununda kaliteli olmasını istiyorum. Hangi ürünü almalıyım bu konudada yardımınızı istiyorum.
Yorum ve görüşlerini paylaşan herkese şimdiden çok teşekkürler.
Size sormak istediğim şey şu. Sata3 bağlantı kablosu diye arattığımda bir kaç sitede ürünlere baktım sadece bağlantı kablosunu gördüm, güç bağlantısı kablosunu görmedim. Bunu ayrı mı alıyoruz yoksa beraber gönderiyorlar mı ?
Kullanacağımız SSD kaliteli bir ürün önemli bir ana bilgisayara takılacak. Kablosununda kaliteli olmasını istiyorum. Hangi ürünü almalıyım bu konudada yardımınızı istiyorum.
Yorum ve görüşlerini paylaşan herkese şimdiden çok teşekkürler.