(Satıcı dolandırıcı) Evga RTX3090 24GB GDDR6X 384BIT Ftw3 41.324₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yav arkadaş herkes linçlemiş, yardımcı olmak için konu açıyoruz beğenirsen gider linke alırsın beğenmezsen ürünle alakalı yorumunu yapar geçersin. İndirim var mı var. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Dün açtığım konuda herkes 1₺ ye soundbar sahibi oldu. Gerek yok böyle laflara.
Her önüne gelenin sıcak fırsatlara konu açması engellenmesi gerekiyor
Bunu hangi zihniyetle sıcak fırsat diye açtın aynı paraya 4070 süper sistem alırsın :D
muhtemelen paylaşımı yapan da kendisi :)

Troll konu herhalde, 4070 gücünde iki katı fiyat.

Yav arkadaş herkes linçlemiş, yardımcı olmak için konu açıyoruz beğenirsen gider linke alırsın beğenmezsen ürünle alakalı yorumunu yapar geçersin. İndirim var mı var. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Dün açtığım konuda herkes 1₺ ye soundbar sahibi oldu. Gerek yok böyle laflara.
İndirim yok ki :)

Sen bunu yaparak yardımcı olmuyorsun bu fiyata daha iyi kartlar var anlamayan insanlar 3090 diye atlayan varmidir bilemem tabi gereksiz konu

@koraykilic96
hangi üründe indirim var? ikinci el garantisi olmayan bir karta 41.324 TL mi vermek sıcak fırsat? muhtemelen fatura da kesmeyecekler.
1732175638653.png

al sana indirim, birkaç ay daha beklerseniz 35-40k bandına da geriler, üstüne üstlük getirfinans vade farksız 9 taksit
1732175686854.png

yorumları okuyan zaten böyle saçma sapan satıcılardan ürün almaz. @koraykilic96 gibi birine de itibar edip alacak olan varsa vay haline...

Son düzenleme:
Satıcı hakkında fikriniz var mı?

Sen bunu yaparak yardımcı olmuyorsun bu fiyata daha iyi kartlar var anlamayan insanlar 3090 diye atlayan varmidir bilemem tabi gereksiz konu
O yüzden diyorum ya ürünle alakalı yorum yaparsın bu fiyata alınmaz vs diyebilirsin. Bende girdim baktım akakçede en uygun olanla arasında 6-7 bin₺ fark vardı o yüzden paylaştım. Zaten konuya giren başlığa bakıp direkt ürünü almaya gitmiyor yorumları okuyor.

O yüzden diyorum ya ürünle alakalı yorum yaparsın bu fiyata alınmaz vs diyebilirsin. Bende girdim baktım akakçede en uygun olanla arasında 6-7 bin₺ fark vardı o yüzden paylaştım. Zaten konuya giren başlığa bakıp direkt ürünü almaya gitmiyor yorumları okuyor.
paylaşımını yaptığın mağaza dolandırıcı bilgin olsun bir daha araştırmadan paylaşmazsın umarım

Ekler

• IMG_9988.png
    IMG_9988.png
    1.7 MB · Hit: 51
Tamam o zaman konu kapatın bitsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri