Kartı paylaşmıyım hocam şimdi ne olur ne olmaz. Ancak şu 2 görsel var.Kartın linki var mı
Nasıl yani ??Fatura tarihini sor en temizi.
3060 v1 + nakit olarak takaslamayı düşünüyorum. Kart sahibinin de bu konuda pek bilgisi olmadığından v1 olduğuna ihtimal veriyorum.Kutu üzerindeki seri numarada V2 falan yazıyor bazen. Ama V1 olsa zaten uygun fiyata bulamazsın.
Var, mining performansını ciddi etkiliyor.Bir önemi var mı v1 yada v2 nin
LHR için sormuyor musun v1 v2 yi? bende diyorum ki fatura tarihini sor atıyorum 3 ay önce almıştır adam %100 LHR.Nasıl yani ??
Sen miming mi yapıyon3060 v1 + nakit olarak takaslamayı düşünüyorum. Kart sahibinin de bu konuda pek bilgisi olmadığından v1 olduğuna ihtimal veriyorum.
Var, mining performansını ciddi etkiliyor.
Kişisel sistemimde evet, kartımı yükseltmek istiyorum.Sen miming mi yapıyon
Mantıklıymış e yine de lhr v1 olabileceğine dair ufak da bir ihtimal yok mu ? Yani daha net ve sade bir yoldan gitsek iyi olabilirdi.LHR için sormuyor musun v1 v2 yi? bende diyorum ki fatura tarihini sor atıyorum 3 ay önce almıştır adam %100 LHR.
Benim Tuf 3060 Ti'in kutusunda model no kisminda V2 yaziyor mesela.3060 v1 + nakit olarak takaslamayı düşünüyorum. Kart sahibinin de bu konuda pek bilgisi olmadığından v1 olduğuna ihtimal veriyorum.
Var, mining performansını ciddi etkiliyor.
Mining performansı için oldukça önemli. Oyun tarafında değişen bir durum yok.Bir önemi var mı v1 yada v2 nin
Abi bunlardan hangisi model no olarak geçiyor ben v1 yazısı bulamadım.Benim Tuf 3060 Ti'in kutusunda model no kisminda V2 yaziyor mesela.
Kutu üstünde ve kartın üstündeki seri numarasında V2 veya LHR olduğunu belirten ibare olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mining performansı için oldukça önemli. Oyun tarafında değişen bir durum yok.