Neler Yeni

Satın alınan Brawl Stars Hesabı geri çekilebilirmi?

hayati555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Kaya
1 hafta önce 1600TL'ye brawl stars hesabı almıştım.bi kaç gün sorun çıkmadı. 3 gün önce lobiye davet edildim ve hesabının kendilerine ait olduğunu çalındığını ima ettiler.Hesabı geri istedi vermezsen destekle iletişime geçer alırım dedi.Arkadaş da mağdur burada bende mağdur oldum böyle bir şey mümkün olabilir mi 2 gün önce destek talebi oluşturmuş cevap bekliyor çekebilir mi hesabı?Supercell ID ve Telefon numarasını Hesabı çalan kişi(Benim satın aldığım kişi ) değiştirmiş kendisinkiyle.

Farex

80+ Silver
1 hafta önce 1600TL'ye brawl stars hesabı almıştım.bi kaç gün sorun çıkmadı. 3 gün önce lobiye davet edildim ve hesabının kendilerine ait olduğunu çalındığını ima ettiler.Hesabı geri istedi vermezsen destekle iletişime geçer alırım dedi.Arkadaş da mağdur burada bende mağdur oldum böyle bir şey mümkün olabilir mi 2 gün önce destek talebi oluşturmuş cevap bekliyor çekebilir mi hesabı?Supercell ID ve Telefon numarasını Hesabı çalan kişi(Benim satın aldığım kişi ) değiştirmiş kendisinkiyle.
kendisi eğer hesabı teslim aldım diye işaretlemediyse sıkıntı ama sistemde işaretlediyse suç onda oluyor.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hocam buyuk ihtimalle o arkadasta yalan soyluyor hesabi geri alabilir hesap alirken guvenilir saticilardan alin

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Furkan Görür
geri alınma ihtimali var. Sen verme alınırsa alınır.

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sezer TAŞBAŞI
hesabı at neymiş bu kadar 1600 lük

hayati555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hesabı at neymiş bu kadar 1600 lük
satürn şöhreti 1 , 69k kupalı bir hesap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam buyuk ihtimalle o arkadasta yalan soyluyor hesabi geri alabilir hesap alirken guvenilir saticilardan alin
geri alınma ihtimali var. Sen verme alınırsa alınır.
peki hesaba 30 taş çeksem, dekont muhabbeti varmış, böyle bir şey yapsam alabilirmi ki

Son düzenleme:
Top Bottom