Neler Yeni

Satın almayı planladığım ürün hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bütçe
65000
@Kürşat Kütükçü Hocamın tavsiyesi ve önerisiyle böyle bir hazır sistem düşündük yorumlarınız nelerdir?

image.png

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
fazla pahalı değilmi ya 4070ti sisteme çok hakim değilim ama fazla sanki

Klasik toplama bir sistem sanırsam. Herhangi bir YouTube kanalı ya da firmanın kampanyası ile oluşturulmuş bir sistem değil.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cihangir

80+ Gold
65k pahalı 4070ti için

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
65k pahalı 4070ti için
Toplama istemediği için bu şekilde oldu 4080 li olmazdı Zaten 65 kaliteli hazır sistem almam gerekiyor toplayacak yer yok birde taksitle alacağım dedi en kaliteli en iyi bu vardı

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Kürşat hocamın dediği gibi adana'da adam akıllı güvenilir bir yer bilmiyorum birine gidiyorum ben amd işlemci takamam elimde kalır diyor birine gidiyorum yaşlı adam güvenemiyorum elinde kalır diye bir yerlerim ata ata ryzen5 5600 taktırmıştım. Riske atmak istemiyorum. Belki kendim yaparım ama o kadar parayı çöpe atmak büyük saçmalık olurdu. Kürşat hocamla ondan dolayı böyle bir seçime gittik mesaim bitince birazdan sipariş verecem zaten. Yorumlarınızı merak ettiğim için paylaştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü Hocama yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Siparişi geçtim eline sağlık.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat hocamın dediği gibi adana'da adam akıllı güvenilir bir yer bilmiyorum birine gidiyorum ben amd işlemci takamam elimde kalır diyor birine gidiyorum yaşlı adam güvenemiyorum elinde kalır diye bir yerlerim ata ata ryzen5 5600 taktırmıştım. Riske atmak istemiyorum. Belki kendim yaparım ama o kadar parayı çöpe atmak büyük saçmalık olurdu. Kürşat hocamla ondan dolayı böyle bir seçime gittik mesaim bitince birazdan sipariş verecem zaten. Yorumlarınızı merak ettiğim için paylaştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü Hocama yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Siparişi geçtim eline sağlık.
Rica ederim ne demek Güzel günlerde kullan 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,330
Üyeler
165,002
Son üye
TypeRr
Top Bottom