Neler Yeni

Sattığım bu pc için koyduğum fiyat normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
kontrastı kıs az ve 40k yaz bence enai çok alan olur belki
Resim ayarları kalsın pek anlamam da. Enayi avı için 40 yazamam. Hakkı neyse odur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satacağın şehir önemli ama ülkede medüz fazla olduğu için 35 e de koysan biri gelip alır
35k olabilir belki. Güncelleyeyim fiyati. Daha fazlasını yazmayayim ama. Çok ayıp olmasın 🙃🙃

CupOk

80+ Bronze
İnsani duyguların gerçekten çok zayıf. Empati yeteneğinde heralde yok. Göz göre göre adamı dolandırmışsın üste çıkma bari. Bu forumda insanlara yardım ediyoruz bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Azıcık ders çıkarsaydın keşke. Hala geç değil istersen hatanı telafi edebilirsin.
Adam 20k ye koymuş zorlama olmadan satın almış karşıdaki . Adama katılıyorum araştırmak bedava, gelip şurda 2 dk konu açsa herkes söyler. Kim parasını nasıl harcıyor satan deil satın alanı ilgilendirir

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yunus Kocabay
Daha iyi fotoğraflar ile 40 a satılır. 45 bile olabilir.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Berk

Yayinladigim pc bu. Koyduğum fiyat çok olduğunu düşünmüyorum. Sizin fikriniz nedir?
şöyle bir örnekleme yapayım parçaların temizliğini fotoğraflarla, varsa garanti belgeleriyle az kullanılmışlığını doğrularsan fiyat gayet makul. lakin öte yandan alacak kişi bu fiyatlara çıktıktan sonra pazarlık bekleyecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
şöyle bir örnekleme yapayım parçaların temizliğini fotoğraflarla, varsa garanti belgeleriyle az kullanılmışlığını doğrularsan fiyat gayet makul. lakin öte yandan alacak kişi bu fiyatlara çıktıktan sonra pazarlık bekleyecektir.
Aciklamalarda hangi parçanın yeni alındığını zaten yazdım. Diger parçaların neredeyse 2 yillik oldugunu yazdim(anakart-ram) bu ikisi haricinde zaten hepsi yenilendi

Fotoğraf daha nasıl iyi olabilir diyecem ama rgb fotoları dışında 😅 istemsizce parlıyor ışıklar.

40-45 çok olmaz mi ya. Ne bileyim bakan bu ne am*k diyip geçmesin

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Ekstraları olduğu için normal gibi ama bir tık daha fiyat kırılabilir mümkünse ama onun dışında bence fiyat çok yüksek, absürt değil

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
20 k 'ya 1660S'li sistem sattım ama büyük ihtimal çekimler ve Pc'nin temiz durması etki etti tabii birazda adamın enailiği . keşke bi iphone 14'le çekip bi pc'yi temizleseydin .
Hem adamin bilgisizliginden faydalanip dolandirmissin. Hem de gelmis buraya arkasından enayi diye hitap ediyosun. Insallah yarin bir gun seni de bir baska konuda enayi yerine koymalari dilegiyle.

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
İlan açıklaması ve resimler aşırı kötü yapılmış. Kasayı ordan çıkartıp sadece güç vererek daha ferah ve aydınlık bir yerde resim çekebilirsiniz.

İşlemci: KFG her parçanın belirtilmeli
Anakart:
Ekran Kartı:

vs.

Aşağı gidecek şekilde yazarsanız daha belli olur ne sattığınız.

Fiyat olarak fena değil gibi, ama ben şahsen pchocası sistemi 35k dan alıp ekipmana da fazladan 5k verirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
İlan açıklaması ve resimler aşırı kötü yapılmış. Kasayı ordan çıkartıp sadece güç vererek daha ferah ve aydınlık bir yerde resim çekebilirsiniz.

Anakart:
Ekran Kartı:

vs.

Fiyat olarak fena değil gibi, ama ben şahsen pchocası sistemi 35k dan alıp ekipmana da fazladan 5k verirdim
Resimleri boş verin şimdilik. Ama ben aciklamayı alt alta yaziyorum duzeltiyorum. Yayinlandiyince otomatik birleşiyor nasıl olacak o

Anakart:
Ekran Kartı:

vs.

açıklama düzenlemelerini yaptım. pc üzerinden yapınca bozulmadı. 40k ya koy diyenleri görünce de fiyatı güncelledim valla. en kötü pazarlık 35k ya bırakırım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
Arkadaşlar bu kadar parayı verdikten sonra neden ikinci el alır ki bir insan aklıma yatmadı. Şahsen 40k verdikten sonra kesinlikle sıfır almak isterim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
A
Arkadaşlar bu kadar parayı verdikten sonra neden ikinci el alır ki bir insan aklıma yatmadı. Şahsen 40k verdikten sonra kesinlikle sıfır almak isterim.
Dedigim gibi fiyat bilgim yok normalde buradaki arkadaşların fikri ile fiyat guncellemesi yaptım

Top Bottom