Neler Yeni

Save dosyasında sıkıntı olurmu

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
Google'dan ortak Marvel Spiderman remasterd aldım Steam hesabı ama ben indirdiğim de offline modda oynadığında save dosyami başkaları gorucekmi yoksa sadece benmi oynayabilecegim

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
hayır sadece sen
Reis ben aile paylaşımıyla oyniyicam oyunu tanımadığım biri diğeri peki ben oyunu çevrimdışı oynasam oyunu save almamda sorun olur mu ve ben internet kapalı şekilde oynarken o da girse oyuna beni atarmi sordum çoğu kişi offlineken atmaz diyo

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis ben aile paylaşımıyla oyniyicam oyunu tanımadığım biri diğeri peki ben oyunu çevrimdışı oynasam oyunu save almamda sorun olur mu ve ben internet kapalı şekilde oynarken o da girse oyuna beni atarmi sordum çoğu kişi offlineken atmaz diyo
Offline oynayınca sorun yok hiç kimse oyununa giremez bir şey yapamaz ama benim aklım save dosyasında kaldı oyunu indirdinmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Offline oynayınca sorun yok hiç kimse oyununa giremez bir şey yapamaz ama benim aklım save dosyasında kaldı oyunu indirdinmi
Bir şey sorucam

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey sorucam
Hayır daha koydeyim eve geliyim adama yazicam aile paylaşımı için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,071
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara