Merhaba hocam 2 bölüm arasında kaldım ayrıca hangi üni iyi hangisi kötü bilmiyorum belki bilenler vardır diye açmıştım konuyu.Bence kendi üniversiteni kendin seçebilirsin. Kafan karışmasın.
dis hekimligi geliyormu acaba geliyorsa bogazici felan belki gidebilirsinizArkadaşlar selam sayısalda 28k yaptım. Ee ve ceng arasında takılıp kaldım bana üniversite ve bölüm önerisi yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Diğer tekliflere de açığım.
Merhaba hocam diş hekimliğinin okunmasınin maliyetli olduğunu ayrıca klinik açacak para yoksa asgari ile sürünen çok kişi gördüm o yüzden pek düşünmüyorum.dis hekimligi geliyormu acaba geliyorsa bogazici felan belki gidebilirsiniz
ozelde doktor olarak calırsanız fazla para alırsınız tabii ki maliyetli tabi ilerde harcadıgınız parayı cıkartırsınızMerhaba hocam diş hekimliğinin okunmasınin maliyetli olduğunu ayrıca klinik açacak para yoksa asgari ile sürünen çok kişi gördüm o yüzden pek düşünmüyorum.
Hocam Bilgisayar Mühendisliği yazabilirsiniz okul olarak da köklü üniversitelerin akademisyen olarak alanında yetkin kişilerini seçmenizi öneririmArkadaşlar selam sayısalda 28k yaptım. Ee ve ceng arasında takılıp kaldım bana üniversite ve bölüm önerisi yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Diğer tekliflere de açığım.
Hocam açıkçası masada aşırı bir şekilde oturmayacak bir iş istiyorum bilgisayarı da seviyorum ama ee bana daha cazip geliyorHocam Bilgisayar Mühendisliği yazabilirsiniz okul olarak da köklü üniversitelerin akademisyen olarak alanında yetkin kişilerini seçmenizi öneririm
Almanca hayat kurtarır gelecek AlmanyaHocam Almanca öğrenmek çok zor değil mi? keşke ingilizce olsaydı ya.