SAYIN MODORETÖRLER !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Doğru diyorsunuz da ozaman neden bu forumda FELSEFE başlığı var.Demekki üslüp bozmadan açmamızda bi sakınca görmemişler dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mesela hangi kelimem yanlış bilmek isterim.O konuyu nasıl açmalıydım sence ?
açmayın demedim.
sadece internetten böyle asenktron şekilde cansız bir biöimde felsefe tartışılmıyor reelde

Yahu ne var bunda.Atatürk neye inanırsa inansın benim sevgim ona karşı değişmeyecek.Maksat neye inandığını bilmek araştırmak öğrenmek.Sen hiç birine sormadın mı hangi takımlısın diye kime oy verdin diye misal
Oy verdin takım sorgusu ne alaka? Din inanç sorgusu ne alaka neyse sen konuştukça batıyon uzatmaya gerek yok merak etme evet ben bozuyorum kendim diyorum al raporla beni yaw bi sorarsın bide 2 sorarsın sen burayı Din Kuran Allah konusu yerine çevirdin yeter be kardeşim bkunu çıkartıyorsun bide ve hadi çevirdin hepside saçmalığın daniskası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oy verdin takım sorgusu ne alaka? Din inanç sorgusu ne alaka neyse sen konuştukça batıyon uzatmaya gerek yok merak etme evet ben bozuyorum kendim diyorum al raporla beni yaw bi sorarsın bide 2 sorarsın sen burayı Din Kuran Allah konusu yerine çevirdin yeter be kardeşim bkunu çıkartıyorsun bide ve hadi çevirdin hepside saçmalığın daniskası
25 dk öncede yazdım şeye bak anlarsın ne demek istediklerimide en iyi cevabı orda vermişim zaten

Birincisi yaptığın şey felsefe değil. İkincisi çok fazla rapor geliyor insanları ciddi anlamda rahatsız etmeye başladın böyle konularla.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri