Mehmet Akif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 944
DonanımArsivi 2. El satış bölümü gelecek mi ?
DonanımHaber forumun var ve daha önce ekran kartı ve işlemci almıştım uygun fiyata sahibindenden daha rahat olmuştuBozuk veya hasarlı ürün satılmasına aracılık etmek istemiyor yöneticiler. @Mehmet Yılmaz
Bir çok kişi konu açtı bu alım-satım bölümü ile ilgili. Ne düşünüyorlar bilmiyorum. Ama forumda gündemde olan bir konu. İlerleyen zamanlarda belki gelebilir.DonanımHaber forumun var ve daha önce ekran kartı ve işlemci almıştım uygun fiyata sahibindenden daha rahat olmuştu
Arz talep meselesi talep ne kadar artarsa açılma ihtimali doğru orantılıBir çok kişi konu açtı bu alım-satım bölümü ile ilgili. Ne düşünüyorlar bilmiyorum. Ama forumda gündemde olan bir konu. İlerleyen zamanlarda belki gelebilir.
Tabii öyle. @Mehmet Yılmaz görürse konu hakkında bir şeyler söyler.Arz talep meselesi talep ne kadar artarsa açılma ihtimali doğru orantılı
Sizde haklısınız ama neden pişmanlık olsun kiBunun arz-taleplik bir tarafı kalmadı. Kolay olsa 2 gune açalım hemen, ama pişman olurdunuz![]()
Sürekli olarak "Yeni Mesajlar" kısmında şöyle konular olurdu:Sizde haklısınız ama neden pişmanlık olsun ki
Cevap verdiğiniz için teşekkürler bu arada
Kıyaslamak gb olmasın lakin DonanımHaberde sistem oturtulmuş gbSürekli olarak "Yeni Mesajlar" kısmında şöyle konular olurdu:
İkinci el klavye temiz
İkinci el mouse
İkinci el laptop
İkinci el vs. vs.
Olmaması çok daha iyi. Zaten satmak isteyenler için platformlar bulunuyor.
Kıyaslamak gb olmasın lakin DonanımHaberde forumda bu sistem oturtulmuş bir göz atın derimöyle olursa sahibindene döner burası bro insanlara dandik falanda verebilriler
İkinci el kısmındaki içeriklerin "Yeni Mesajlar" kısmına düşmemesi sağlanabilirse bir sorun kalmaz bence.Sürekli olarak "Yeni Mesajlar" kısmında şöyle konular olurdu:
İkinci el klavye temiz
İkinci el mouse
İkinci el laptop
İkinci el vs. vs.
Olmaması çok daha iyi. Zaten satmak isteyenler için platformlar bulunuyor.
Bende onu kastetmek istemiştim .İkinci el kısmındaki içeriklerin "Yeni Mesajlar" kısmına düşmemesi sağlanabilirse bir sorun kalmaz bence.