Ürün Fiyatı 2 Adet Alımda Geçerlidir.
Sepete 2 adet ekleyip. 300TL. Kuponu aktif ediniz.
Sepete 2 adet ekleyip. 300TL. Kuponu aktif ediniz.
Bizzat kullanıcısı mısın dostum? Neyi kötü 2 yıldır kullanıyorum ben. Uzun yolda 5-6 saat gidiyorum molada içiyorum sıcacık kötü olan neymiş ?Kötü termos defalarca yazıldı.
aaaaa olur mu? bu tarz arkadaşlar çok forumlarda onlar kötü diyorsa kötüdür şey de diyebilir sana 300 lira buna vereceğine 3000 liraya Stanley al falanBizzat kullanıcısı mısın dostum? Neyi kötü 2 yıldır kullanıyorum ben. Uzun yolda 5-6 saat gidiyorum molada içiyorum sıcacık kötü olan neymiş ?
Sonunda bu adamı da isyan ettirdiler. Ulan Sıcak Fırsatlar kategorisinde hangi başlığa girsem altındaki yorum çöp, kötü vb. bir şey oluyoraaaaa olur mu? bu tarz arkadaşlar çok forumlarda onlar kötü diyorsa kötüdür şey de diyebilir sana 300 lira buna vereceğine 3000 liraya Stanley al falan
Zaten sürekli referansli link paylaşiyo bu kişi ondan sürekli konu açıyor çoğu boş bizide yordu hocam ilgilenirse mod seviniriz.aaaaa olur mu? bu tarz arkadaşlar çok forumlarda onlar kötü diyorsa kötüdür şey de diyebilir sana 300 lira buna vereceğine 3000 liraya Stanley al falan
O kadar haklısın ki hocamaaaaa olur mu? bu tarz arkadaşlar çok forumlarda onlar kötü diyorsa kötüdür şey de diyebilir sana 300 lira buna vereceğine 3000 liraya Stanley al falan
Hocam indirimi begenmiyorsan almazssin bu kadar basit. Sana çelik termosu 100-200tlye aldiracak halimiz yokZaten sürekli referansli link paylaşiyo bu kişi ondan sürekli konu açıyor çoğu boş bizide yordu hocam ilgilenirse mod seviniriz.
Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. 350 TL'ye 2 Lt termos alıyorsun daha ne istiyorsunuz acaba. Kupa bardak bile 200 TL olmuş. Fiyat performans açısından gayet makul bir ürün. 3-4 saat içilebilecek kadar sıcak tutsa yine yeter. Bu ürünü alıp 14-15 saat sıcak tutmasını beklemek ahmaklıktır zaten. Bir ürün muadillerine göre çok ucuzsa kalitesi düşük olsa bile kesinlikle alınabilir. Bu üründe öyle bir ürün.Kötü termos defalarca yazıldı.