Script atanabilen mouselar

Şimdi bir düşündüm de o da zor yav. Her silah için ayrı ayrı merminin gittiği yerin kordinatı mı yazacaksın :widepeepo:
Yazacaksın ve ona buton atayacaksın beryl mi geldi f5 ak mi geldi f6 m4a4 mü geldi f7 bunnymi yapıcan f8 :D

İşe yaramıyor o yapay zekanın scripti yazabilmesi için önce örnek kod lazım ve kodun nasıl çalışacağını anlayıp mantığa göre oyuna göre yazması lazım onu yapamaz scriptlerin amacı ters işlem yapması pubgdeki mouseu aşağı kaydırmak gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hile değil makro ikisi aynı değil makro legacy yazılımla yapılırsa banlatmaz ama hile her şekilde banlatır :D makro oluncada kazanamıyorsun kol beyin gerekiyor
Yok biliyorum yazılım olmasa da sonuç olarak sekmeme de hile oluyor o yüzden hile diyorum :kekw: Bir ara karşıma geliyordu Insta'da adam fareyi kaldırıyor hava sol tıka basıyor mermiler dümdüz gidiyor bence bu da bir hile :kekw:

Yazacaksın ve ona buton atayacaksın beryl mi geldi f5 ak mi geldi f6 m4a4 mü geldi f7 bunnymi yapıcan f8 :D
Çok merak ettim galiba öğrenicem :kekw::widepeepo:

Yok biliyorum yazılım olmasa da sonuç olarak sekmeme de hile oluyor o yüzden hile diyorum :kekw: Bir ara karşıma geliyordu Insta'da adam fareyi kaldırıyor hava sol tıka basıyor mermiler dümdüz gidiyor bence bu da bir hile :kekw:

Çok merak ettim galiba öğrenicem :kekw::widepeepo:
İnstada çok var keriz avcısı dolarla satıyorlar al bir tane :D 30 günlük

İnstada çok var keriz avcısı dolarla satıyorlar al bir tane :D 30 günlük
Vay be kodu bile süreli satıyorlar desene :kekw: Yok ustam ben almayayım ya işin dalgasındayım merak ettim görünce sorayım dedim. Farem de yok zaten bir tane CoolerMaster ile hayatıma devam ediyorum :peeposad2:

Vay be kodu bile süreli satıyorlar desene :kekw: Yok ustam ben almayayım ya işin dalgasındayım merak ettim görünce sorayım dedim
Adam o kadar uğraşıp yazıyor tabi abonelik ile satacak süresiz mi satsın birde herkes elden ele paylaşsın :D

Vay be kodu bile süreli satıyorlar desene :kekw: Yok ustam ben almayayım ya işin dalgasındayım merak ettim görünce sorayım dedim. Farem de yok zaten bir tane CoolerMaster ile hayatıma devam ediyorum :peeposad2:
benim logitech 7-8 senelik mousem var işte ömrü tükenmek üzere muhtemelen yine logitech alacağım, steelseries rival 5 vardı 1,5 senede bozuldu. Bloody i çok öven var hatta tanıdığım bir çinlide görmüştüm gaming modelleri çok iyi diyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,433
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri