Yardım Scroll Sapma Var Nerde Yaptırabilirim

Bende de Deathadder v3 pro var aynı scroll sorununu yaşıyorum. garantisi var fakat şehrimde ilgilenen yer yok ve telefonla aradığımda da başka bir numaraya yönlendiriyorlar aradığım numarada telefonu açmıyor böyle sıkıntılı bir durum içerisinde kaldım. Sırf şu sorunu yaşamayayım diye gidip razer aldım dünya para verdim yine yaşıyorum :D
garantisi duruyorsa razer support ile iletişime geçmeni tavsiye ederim benim garantim yok diye bana yardımcı olamadılar sana ya yeni mouse verirler yada tamir edip verirler diye hatılıyorum yanlış değilsem

Razerlarda kronik bu sorun, en iyi ve uzun vadeli çözüm basınçlı hava sıkmak scrolla. Çoğu kişide çözüyor sorunu. Sebebi de tozlanması sensörün.

Razerlarda kronik bu sorun, en iyi ve uzun vadeli çözüm basınçlı hava sıkmak scrolla. Çoğu kişide çözüyor sorunu. Sebebi de tozlanması sensörün.
benim bildiğim ya sensörde bi sıkıntı oluyor ya da tozlanmadan dolayı ama yine de dediğin şeyi deneyeceğim peki nerden alabilirim basınçlı havayı veya satılıyormu hangi marka

Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti ( istanbul içinde olursa iyi olur başka bir yere kargo ile göndermek istemiyorum )
ben wd40 sıktım scroll tekerleğinin ucuna sonra yerine taktım düzeldi her mouseda aynı olurmu bilmem

benim bildiğim ya sensörde bi sıkıntı oluyor ya da tozlanmadan dolayı ama yine de dediğin şeyi deneyeceğim peki nerden alabilirim basınçlı havayı veya satılıyormu hangi marka
El süpürgesinin üfleme moduyla yapıyom ben, benzinlikte de hava sıkabilirsin

el süpürgesi yok ve benzinlikte hava sıkmak bilemedim yani açıkçası ucuz bir mouse olsa kendim sök tak falan bir şeyler denerdimde pahalı olunca öyle şeyler yapmak istemiyorum basit bir sorun bileo lsa bilen bir kişinin yapmasını tercih ederim

el süpürgesi yok ve benzinlikte hava sıkmak bilemedim yani açıkçası ucuz bir mouse olsa kendim sök tak falan bir şeyler denerdimde pahalı olunca öyle şeyler yapmak istemiyorum basit bir sorun bileo lsa bilen bir kişinin yapmasını tercih ederim
alıp petrole bulamıcan hava vurcan :D

Bende de Deathadder v3 pro var aynı scroll sorununu yaşıyorum. garantisi var fakat şehrimde ilgilenen yer yok ve telefonla aradığımda da başka bir numaraya yönlendiriyorlar aradığım numarada telefonu açmıyor böyle sıkıntılı bir durum içerisinde kaldım. Sırf şu sorunu yaşamayayım diye gidip razer aldım dünya para verdim yine yaşıyorum :D
hocam aynı sorunları yaşadım razerın sitesinden destek talebi oluştur ardından e posta ile sana ulaşıyorlar ve sorunu en geç bir hafta içerisinde çözüyorlar

mesela scrollu aşşağıya çekince bazen geliyor bazen gelmiyor bazende yukarıya çıkıyor aynısı yukarıya çektiğimde de oluyor parçalama konusuna çokta katılmıyorum :D
Hocam çok ilkel olacak ancak bende işe yaramıştı. Baya araştırmıştım. Sonra karşıma çıkmıştı. Nedense o zaman basit düşünememiştim. Scrollun yanına gelip çok güzel bi şekilde üfleyin. Ama öyle 1,2 püf değil. Ciddi üfleyin. Bazen toz kaçıyor. Öyle oluyor. Denediyseniz bilemem. Ağzınıza mousea dayayın. Tam ucundan yapın :D

Hocam çok ilkel olacak ancak bende işe yaramıştı. Baya araştırmıştım. Sonra karşıma çıkmıştı. Nedense o zaman basit düşünememiştim. Scrollun yanına gelip çok güzel bi şekilde üfleyin. Ama öyle 1,2 püf değil. Ciddi üfleyin. Bazen toz kaçıyor. Öyle oluyor. Denediyseniz bilemem. Ağzınıza mousea dayayın. Tam ucundan yapın :D
denerim teşşekkürler uzun zaman sonra ilk defa birisi yazdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,822
Üyeler
194,674
Son üye
yunuscgr
Geri