sdadasdsa

Geçmiş olsun.
Kızları takmayın.
Onlar kendileri güzel zannedip insanlara hava atıyot
Unuttukları bişey var = biz erkekler bayan ve kadına fiziksel olarak ilgi duyarız ama ssdece çekicilik yetmrz

İnşallah öyle olur bende artık keyif aldığım şeyleri yapmaya çalışicam yoksa bu hayat bu şekilde yasanmicak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun.
Kızları takmayın.
Onlar kendileri güzel zannedip insanlara hava atıyot
Unuttukları bişey var = biz erkekler bayan ve kadına fiziksel olarak ilgi duyarız ama ssdece çekicilik yetmrz
Teşekkür ederim aslında kızları takmıyorum canımı sıkan nokta aslında şu abim kuzenlerim hepsi yakışıklı cool uzun boylu istedikleri kızı 1 haftada elde edebilecek kapasitedeler ailem ve aileleride bunu gururlanarak söylüyorlar bizim sulalemiz maşallah hepsi yakışıklı felan banada diyorlar arada sevgilini getir tanışalım felan diye yok dememe rağmen utanıp sakladığımi felan düşünüyorlar

İnsanları dış görünüşlerine göre yargılamak aciz bir hareket. Kızları umursamayın. Elbet kendinize göre sizi sevecek birini bulursunuz. İnsanlar sizinle dış görünüşünüz nedeniyle arkadaşlık kurmuyorsa onları boşverin zaten.

Duygulandım benimkilerin dert olmadığını anladım ; sanada tavsiyem takma kafaya...

Geç kadınları. Her körün bir sağır alıcısı vardır derler. Şu devirde tip dışında başka birşeye önem veren karşı cins neredeyse yok zaten.

Arkadaşlar merhaba belki yazdıklarım size saçma gelebilir ama aynı durumda olanlar varsa belki birbirimize yardımcı olabiliriz.Kendimi çok şanssız hissediyorum 3 yaşımda kan kanserine yakalandım yıllarca her gün hastanelere gittim almadığım ilaç yapılmayan işlem kalmadı Allah'a şükür geçti derken kalpte kaçak ortaya çıktı 4 yıldır ilaç kullanıyorum hiçbir sportif aktivite yapamıyorum beden derslerinde her hocaların yanında oturdum annem babam kısa olduklari için 18 yaşında boyum 160 kaldı burnun eğik kemerli ve büyük yani baya tipsiz bir suratim var kemoterapi de kullandığım ilaçlar sperm hücrelerimj etkilediğini ve kısır olma ihtimalim olduğunu yıllar sonra yeni öğreniyorum şuana kadar hiçbir sevgilim kız arkadaşım olmadı açıldığim kızlar da reddetti anliyacaginiz maddi durumum dışında hiçbir şekilde yüzüm gülmedi covid çıkalı yaklaşık bir sene oluyor bir senedir evden çıkmıyorum ztn fazla arkadaşım da yok olanlarda menfaat için sanırım içimi dökmek istedim sıktıysam kusura bakmayın
Öncelikle her türlü geçmiş olsun, kız konusunu takma, zaten şuan kız arkadaşın olsa bile geçici olacaktır, ileride illa biri beğenir seni sen yeterki sohbetini, karakterini hoş tut

İlgilenen herkese teşekkür ederim kendimi biraz daha rahat hissediyorum artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,455
Üyeler
190,751
Son üye
Asensiooo
Geri