louis bloom
80+ Silver
11 k imkani yok verilmezAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
11 k imkani yok verilmezAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesela yok şu arz etmez bu arz etmez değil mesele bu özelliklerin 429 dolar olması. 429 dolarlık telefonda kimse 4.7 inç HD bir ekran düşük batarya gibi şeyler görmek istemez.Bu da benim için pek önem arz etmiyor. Realme 5i var babamda. 6.5 inç telefonda 720x1600 ekran. PPI değeri 270. Kağıt üstünde oldukça kötü duruyor fakat aşırı irite edecek, fark hissedilecek bir şey göremedim 1080x2400, 400+ PPI telefonlarla arasında. Arkadaşlardan, kuzenlerden de iPhone'nin HD ekranını gördüm. Hepsi aynı bence. Tamamen alışma meselesi.
Bezleri 309₺Mesela yok şu arz etmez bu arz etmez değil mesele bu özelliklerin 429 dolar olması. 429 dolarlık telefonda kimse 4.7 inç HD bir ekran düşük batarya gibi şeyler görmek istemez.
O kadar düşük bir batarya alınmaz be. :/ umarım öyle değildir.Ben de seviyorum ancak kasa küçük olduğundan büyük ihtimal bataryası eskisi gibi 1800mAh ile sınırlı kalacak ve bu da demek oluyor ki A15 gibi bir CPU'da o bataryanın direkt sömürülüp gitmesi.
Bu arada emin değilim 1800mAh olduğundan ama SE 2 ile aynı tasarıma sahip, büyük ihtimal aynı bataryadır veya biraz daha tasarruflu halidir.
sorun büyük veya küçük olması değil ki bu fiyata pahalı olması bence ederi 299$'dı.iPhone SE 3'ün bu kadar küçük ekranlı olmasına neden takılıyorsunuz? Zaten firmanın büyük olan 3 tane cihazı mevcutken yanına küçük iPhone sevenler için 4.7" versiyonunun çıkması kadar doğal bir şey yok. Sadece fiyatı çok kötü vadettiği şeylere göre. 7000 lira falan olsa gayet alınır bir cihazdı oysa.
Büyük seviyorsanız gidin iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max alın. Herkes büyük telefon sevecek diye bir şey yok. Size kimse silah zoruyla da aldırmıyor.
Sorun Apple'da da değil, ülkede. 430$ MSRP cihaz 11K'den girdi. Direkt gelse 6K-7K oluyor.sorun büyük veya küçük olması değil ki bu fiyata pahalı olması bence ederi 299$'dı.