Se 214xt argb hakkında yardım

Hepsini kapatıp yap bakalım.
1695754118856.png

1695754125001.png

sadece bunlar duruyordu yine değişen bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emmree

Bence biraz daha serin çalışması gerekirdi. Oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklıklara bir bak bakalım.
bf girdim şimdi bakıyorum hocam

Bence biraz daha serin çalışması gerekirdi. Oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklıklara bir bak bakalım.
1695754729680.png

şuanlık 60 dereceyi geçmedi

1695755125279.png

1695755200224.png

dl2 değerleri

açıkcası bende biraz daha serin olmasını beklerdim macundan kaynaklı olabilir mi ?

@Emmree
1695755934120.png

hocam buda detroitte gölge derleme işlemi yaparken

Son düzenleme:
Watt değerin artmış normal gibi duruyor. Zaten darboğaz olmuş. Macunun o kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Çektiği wattmı artmış işlemcinin o nasıl oluyor ki? Bir de darboğaz ekran kartıyla olan darboğazdan bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse fazla mı yapıyor?

Çektiği wattmı artmış işlemcinin o nasıl oluyor ki? Bir de darboğaz ekran kartıyla olan darboğazdan bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse fazla mı yapıyor?
Detroit için dedim hocam. Onda direkt darboğaz var. BF da da darboğaz var. DL 2 normal duruyor.

Detroit için dedim hocam. Onda direkt darboğaz var. BF da da darboğaz var. DL 2 normal duruyor.
hocam o darboğazdan ziyade gölge derlemesi yaparken cpu full yüke girer last of us'ta da öyle oluyor gölge derlemesi bittikten sonra normale dönüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri