Bence biraz daha serin çalışması gerekirdi. Oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklıklara bir bak bakalım.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sadece bunlar duruyordu yine değişen bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emmree
bf girdim şimdi bakıyorum hocamBence biraz daha serin çalışması gerekirdi. Oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklıklara bir bak bakalım.
Bence biraz daha serin çalışması gerekirdi. Oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklıklara bir bak bakalım.
açıkcası bende biraz daha serin olmasını beklerdim macundan kaynaklı olabilir mi ?Bence biraz daha serin çalışması gerekirdi. Oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklıklara bir bak bakalım.
Watt değerin artmış normal gibi duruyor. Zaten darboğaz olmuş. Macunun o kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.hocam biostan ayar vb yapmak gerekiyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emmree
Alıntıyı görüntüle
aida testinde rpm ler bu şekilde 58-59 derece
Çektiği wattmı artmış işlemcinin o nasıl oluyor ki? Bir de darboğaz ekran kartıyla olan darboğazdan bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse fazla mı yapıyor?Watt değerin artmış normal gibi duruyor. Zaten darboğaz olmuş. Macunun o kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Detroit için dedim hocam. Onda direkt darboğaz var. BF da da darboğaz var. DL 2 normal duruyor.Çektiği wattmı artmış işlemcinin o nasıl oluyor ki? Bir de darboğaz ekran kartıyla olan darboğazdan bahsediyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse fazla mı yapıyor?
hocam o darboğazdan ziyade gölge derlemesi yaparken cpu full yüke girer last of us'ta da öyle oluyor gölge derlemesi bittikten sonra normale dönüyorDetroit için dedim hocam. Onda direkt darboğaz var. BF da da darboğaz var. DL 2 normal duruyor.