onurkaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 672
Piyasa fiyatının altında
Bu fiyata WD alırdım şahsen seagatenin nas sürücülerine güvenmiyorum çevremde çok sorun yaşayan varPiyasa fiyatının altında
ben pro modelini kullanıyorum çok memnunum şans işiBu fiyata WD alırdım şahsen seagatenin nas sürücülerine güvenmiyorum çevremde çok sorun yaşayan var
Alan arkadaşlarımın çoğu satıp WD purple aldı bilemiyorum ben onların yalancisiyimben pro modelini kullanıyorum çok memnunum şans işi
nas kısmı için onaylı ve 2 yıl veri kurtama garantisi veriyorlar.
Wd blue 2tb 850 TL.Alan arkadaşlarımın çoğu satıp WD purple aldı bilemiyorum ben onların yalancisiyim
Bu nas kardeşim güvenlik HDD si farkli bir teknoloji varWd blue 2tb 850 TL.
Niye bunu alayım ki?
Linke tıklamamıştım.Bu nas kardeşim güvenlik HDD si farkli bir teknoloji var
WD adamdırLinke tıklamamıştım.
Girince gördüm. Gene de Seagate almam ya.
Nas nedir kardeşim birazcık bilgi verebilmen mümkün müBu nas kardeşim güvenlik HDD si farkli bir teknoloji var
Nas nedir kardeşim birazcık bilgi verebilmen mümkün mü
Güvenlik diski diye geçiyor YouTube da daha detaylı videolar var ben de bek çalışma prensibini bilmiomNas nedir kardeşim birazcık bilgi verebilmen mümkün mü
Nas`da Seagate çok başarılı.Bu fiyata WD alırdım şahsen seagatenin nas sürücülerine güvenmiyorum çevremde çok sorun yaşayan var
Purple ile İronwolf mukayesi bile olamaz, İronwolf daha iyi.Alan arkadaşlarımın çoğu satıp WD purple aldı bilemiyorum ben onların yalancisiyim