123suko123
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
hazır sisteme mi alacaksın yoksa ayrı olarak alıp sistemine mi takacaksın anlamadımAlınır mı
Hazır düşünüyorumhazır sisteme mi alacaksın yoksa ayrı olarak alıp sistemine mi takacaksın anlamadım
Bütcem 17500hazır alacaksan itopya çok pahalı diye biliyorum. Gaming genden bakabilirsin ya da sana tavsiyem ayrı ayrı topla eğer kabul edersen sana toplayabilirim 2 kat daha iyi bir sistem çıkar emin ol.
Ekran kartını amd seçiyorum sorun olmaz değil mi?Bütcem 17500
Tamam sorun olmazn
Ekran kartını amd seçiyorum sorun olmaz değil mi?
Adata legend güzel bir model değil drami bile yok apacer daha mantıklı o fiyatlara, Kingstonun sata ssdleri berbat, Kingstonun 8xx serilerinin de keza sata ssdleri kötü. Seagatenin firecuda serisi iyi m2deSeagate, Samsung ve Kingston bu üç marka disk sektörünün en büyük üç markası diğer firmalarında güzel modelleri çıkıyor elbette mesela Adata`nın Legend modeli gibi ama bu yazdığım üç marka bu işin yıllardır en iyileri ve çok başarılı ürünleri bulunuyor, kısacası marka olarak Seagate kalitelidir, üzmez. 520 Modeline gelirsek, iyi SSD ama fiyatına bağlı. Hazır sistemde başka hangi SSD`ler var onlara da bakalım, en iyisini seçelim.