kryptonxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
- Bütçe
- 3500
merhaba bahsettiğim psu yu ikinci el alacağım 2-3 yıllık bir ürün 6900xt nitro+ ile kullanmak istiyorum 4-5 yıl sorunsuz kullanılır mı ne kadar kalitelidir
Varsa 3 5 tanede ben alayımmerhaba bahsettiğim psu yu ikinci el alacağım 2-3 yıllık bir ürün 6900xt nitro+ ile kullanmak istiyorum 4-5 yıl sorunsuz kullanılır mı ne kadar kalitelidir
o kadar mı kaliteli kaç paraya kadar alınırVarsa 3 5 tanede ben alayım
merhaba bahsettiğim psu yu ikinci el alacağım 2-3 yıllık bir ürün 6900xt nitro+ ile kullanmak istiyorum 4-5 yıl sorunsuz kullanılır mı ne kadar kalitelidir
inşallah sorunsuzdur bilgisayarı parça parça upgrade ediyorum 3-5 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum ağır oyunlar oynamıyorum zatenNe kadar kalitelidir kısmında zirve diyeyim sana alabileceğin en kaliteli psu markası
Ne kadar kalitelidir kısmında zirve diyeyim sana alabileceğin en kaliteli psu markası
Kağıt üstünde en iyi ürünlerden test yaparak almanda fayda var.merhaba bahsettiğim psu yu ikinci el alacağım 2-3 yıllık bir ürün 6900xt nitro+ ile kullanmak istiyorum 4-5 yıl sorunsuz kullanılır mı ne kadar kalitelidir
Test yap zaten sağlamsa alinşallah sorunsuzdur bilgisayarı parça parça upgrade ediyorum 3-5 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum ağır oyunlar oynamıyorum zaten
hangi testleri yapmam lazınKağıt üstünde en iyi ürünlerden test yaparak almanda fayda var.
psu alırken nasıl testler yapmam lazımTest yap zaten sağlamsa al
Marka kaliteli diye aldanma 2 el işlerinde bakarak alcan herşeyi
Octt var test sonuçlarını iste birde kamera kaydı iste ses felan var mi psu da fandahangi testleri yapmam lazın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psu alırken nasıl testler yapmam lazım
Yüke sok sistemi varsa patlar zatenhangi testleri yapmam lazın