ya ne biliyorsun kaç yyşındsın bıktım bu milletten diyorsun2. Tura kalıcak gibi görünuyor biktim bu milletten
m#l misin bilader? ne demek ne biliyorum. Asıl sen ne biliyorsun? bilmedigin gormedigin yasamadigin seyleri yasamisimdir tabi fonlandigin icin bilemezsin. Ulan zamaninda arkadaslarimiz ile mahallede tek derdimizin top oynamak olmasi gerekirken 13 yaslarinda ulkenin ne kadar b@ktan gidisini konusuyorduk yas oldu 17 hala ayni b@k cidden ne g3rizekali milletsinizya ne biliyorsun kaç yyşındsın bıktım bu milletten diyorsun
kes abisi dh embriyosun ne konuşuyorsunm#l misin bilader? ne demek ne biliyorum. Asıl sen ne biliyorsun? bilmedigin gormedigin yasamadigin seyleri yasamisimdir tabi fonlandigin icin bilemezsin. Ulan zamaninda arkadaslarimiz ile mahallede tek derdimizin top oynamak olmasi gerekirken 13 yaslarinda ulkenin ne kadar b@ktan gidisini konusuyorduk yas oldu 17 hala ayni b@k cidden ne g3rizekali milletsiniz
ismi 123kral olan birinin zeka seviyesinden zaten bir sey beklememek lazim. Malum secmeni işte klasikkes abisi dh embriyosun ne konuşuyorsun
ben gibi dışardaki 14-15-16 yaşındaki çocuklar niye siyasetle ilgileniyor. bu yaştaki çocuklar ya pc oynar yada dışarıda oynaması lazım değilmi?ya ne biliyorsun kaç yyşındsın bıktım bu milletten diyorsun
ynen öyle grdşismi 123kral olan birinin zeka seviyesinden zaten bir sey beklememek lazim. Malum secmeni işte klasik
evet ferrri ile gemesi lım m mğlum iktidr yüünden oluyor bunlr hep iks de knkmben gibi dışardaki 14-15-16 yaşındaki çocuklar niye siyasetle ilgileniyor. bu yaştaki çocuklar ya pc oynar yada dışarıda oynaması lazım değilmi?
ya bi yazmayi ogren ilkokul mezunuynen öyle grdş
evet ferrri ile gemesi lım m mğlum iktidr yüünden oluyor bunlr hep iks de knkm