BurakBal
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,143
21 civarlarında şuan zaten.dolar yükselir seçimden sonra 20 yi aşacak 1 yıla 25 30 a yaklaşır gibime geliyor
21 civarlarında şuan zaten.dolar yükselir seçimden sonra 20 yi aşacak 1 yıla 25 30 a yaklaşır gibime geliyor
alışdan bahsetmiyorum dolar kaç tl yazdığında çıkan değerden bahsediyorum21 civarlarında şuan zaten.
zaten o kadar dış borç ve suriyelilere harcanan katarlılara satılan arsalar hop diye geri alınamaz en az bi 13-14 yıl geçmesi lazım güzel politikalar anlaşmalar ile daha hızlı ilerleyebilir süreçBence 24-25 bandına kadar artacak sonrasında hafif hafif düşüşe geçer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seçimden sonra da yıllarca ekonomik krizin etkileri devam edecek çok umutlu olmayın o yüzden.
daha kk gelmeden bile risk kriz bilmemne puanları dusmus olumlu anlamda. Ben baskılanan bir dolar patlaması yasayacagımızı dusunuyorum ama bahsettigin gibi anlatılan politikalar ve yabancı yatırımcı doları sabit tutmanın otesinde dusurebilir bile.Ben Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa tıpkı Berat Albayrak istifasından sonra gelen güven gibi yabancı yatırımcının tekrar güven kazanıp Türkiye'ye olan bakış açısının değişip yeni uygulanacak politikalarla (en önemlisi faiz artırımı) düşüşün büyük ihtimal olacağını düşünüyorum. Bilge Yılmaz'ın geldiği takdirde nasıl değişiklikler yapacağını dinledim çok mantıklı ve yerinde adımlarla ilerleyecek gibi görünüyor. Bunların hepsini ele aldığımda net bir şekilde düşüş beklediğimi söyleyebilirim.