Seçimden sonra dolar yükselir mi düşer mi pc toplayacağim

Bence 24-25 bandına kadar artacak sonrasında hafif hafif düşüşe geçer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçimden sonra da yıllarca ekonomik krizin etkileri devam edecek çok umutlu olmayın o yüzden.

Bende yükselir diye düşünüyoruum o yuüzden alayım bi an önce

21 civarlarında şuan zaten.
alışdan bahsetmiyorum dolar kaç tl yazdığında çıkan değerden bahsediyorum

Bence 24-25 bandına kadar artacak sonrasında hafif hafif düşüşe geçer.

Seçimden sonra da yıllarca ekonomik krizin etkileri devam edecek çok umutlu olmayın o yüzden.
zaten o kadar dış borç ve suriyelilere harcanan katarlılara satılan arsalar hop diye geri alınamaz en az bi 13-14 yıl geçmesi lazım güzel politikalar anlaşmalar ile daha hızlı ilerleyebilir süreç

Ben Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa tıpkı Berat Albayrak istifasından sonra gelen güven gibi yabancı yatırımcının tekrar güven kazanıp Türkiye'ye olan bakış açısının değişip yeni uygulanacak politikalarla (en önemlisi faiz artırımı) düşüşün büyük ihtimal olacağını düşünüyorum. Bilge Yılmaz'ın geldiği takdirde nasıl değişiklikler yapacağını dinledim çok mantıklı ve yerinde adımlarla ilerleyecek gibi görünüyor. Bunların hepsini ele aldığımda net bir şekilde düşüş beklediğimi söyleyebilirim.

Ben Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa tıpkı Berat Albayrak istifasından sonra gelen güven gibi yabancı yatırımcının tekrar güven kazanıp Türkiye'ye olan bakış açısının değişip yeni uygulanacak politikalarla (en önemlisi faiz artırımı) düşüşün büyük ihtimal olacağını düşünüyorum. Bilge Yılmaz'ın geldiği takdirde nasıl değişiklikler yapacağını dinledim çok mantıklı ve yerinde adımlarla ilerleyecek gibi görünüyor. Bunların hepsini ele aldığımda net bir şekilde düşüş beklediğimi söyleyebilirim.
daha kk gelmeden bile risk kriz bilmemne puanları dusmus olumlu anlamda. Ben baskılanan bir dolar patlaması yasayacagımızı dusunuyorum ama bahsettigin gibi anlatılan politikalar ve yabancı yatırımcı doları sabit tutmanın otesinde dusurebilir bile.

Bence yükselse bile çok fazla yükselmez düşüşe geçer ama düşüş çok uzun sürer yani baya yıllar sürer düşmesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri