secimden sonraki fiyatlar

Reaksiyon skoru
1
merhaba, bu konu altinda secimden sonra kk kazanirsa bilgisayar donanimi fiyatlarinin ne olacagi hakkinda konusmak isterim

merhaba, bu konu altinda secimden sonra kk kazanirsa bilgisayar donanimi fiyatlarinin ne olacagi hakkinda konusmak isterim
Adamın ne yapacağına bağlı ki reisin içerde çok adamı olduğundan ilk yıl çok sıkıntı çıkabilir benim düşüncem

Adamın ne yapacağına bağlı ki reisin içerde çok adamı olduğundan ilk yıl çok sıkıntı çıkabilir benim düşüncem
davutoglu eski reisin adami oldugundan icerdeki adamlari temizlemesi cok surmez bence

yabancı kaynaklardan da bakın yerel kaynaklar ve ekonomistlerden de bakın kim kazanırsa kazansın doların durumu 24-25 bandı en düşük diye söylenir. Ayrıca doların ateşini dünya genelinde söndürmek için Tüm dünya altın almaya başladı uzun yılardır bunda birinci çindir ikinci ise türkiyedir gersini siz düşünün. Ayrıca Suudi arabistan ve bae bile çin aracılığıyla iran la anlaşmaya vardı dolara bağlı kalmamak için. Yani muhalefette seçilse aynı da kalsa doların durumu küreseldir. enflasyon küreseldir. Sadece bizim gibi gelişmekte olan ülker bunda daha fazla etkileniyor. Ama dünya sıkıntılı yere gidiyor bu belli.

Suni baskıyı hükümet değişiminde yapmayacakları için ilk aşamada 25 i görüp yıl sonuna doğru 30 u görmesi çok muhtemel.

Suni baskıyı hükümet değişiminde yapmayacakları için ilk aşamada 25 i görüp yıl sonuna doğru 30 u görmesi çok muhtemel.
evet ben de oyle dusunuyorum, o normalde olmasi gereken seviyeye ciktiktan sonra ne zaman dusus baslar

Kim gelirse gelsin ilk aşamada 25'i görebilir dolar. Ama daha sonra uygulanan akılcı ve doğru politikalarla TL değer kazanacaktır. Eğer düşük faiz politikasına takılı kalmasaydık şuan bu seviyeleri konuşmayacaktık. Ama şu saatten sonra akılcı bir iktidar ve politiklaya ihtiyaç var.

Eğer doların düşmesini bekliyorsan uyan o rüyadan, kim gelirse gelsin bu dolar düşmez,
He şöyle bir fıkra daha var abdnin bir dediğini 2 etmezsen belki bi kıpırdama olur assagi ya doğru oda bir ihtimal,,

Beyler Kuzey Kore Japonya ya füze atmış

yabancı kaynaklardan da bakın yerel kaynaklar ve ekonomistlerden de bakın kim kazanırsa kazansın doların durumu 24-25 bandı en düşük diye söylenir. Ayrıca doların ateşini dünya genelinde söndürmek için Tüm dünya altın almaya başladı uzun yılardır bunda birinci çindir ikinci ise türkiyedir gersini siz düşünün. Ayrıca Suudi arabistan ve bae bile çin aracılığıyla iran la anlaşmaya vardı dolara bağlı kalmamak için. Yani muhalefette seçilse aynı da kalsa doların durumu küreseldir. enflasyon küreseldir. Sadece bizim gibi gelişmekte olan ülker bunda daha fazla etkileniyor. Ama dünya sıkıntılı yere gidiyor bu belli.
doların durumu 25 diyen kaynağı alabilir miyim? dediklerinin çoğu yanlış bilgiler çünkü kaynağını merak ettim.

valla onu bunu bilmemde sistem toplayacak arkadaşlar varsa seçimden önce toplasın

dolar 30 40 diyenler piyasadan zerre anlamıyor kardeşim bunları görüp kendini üzmene gerek yok. ekonomi güvendir kişiye bakmaz ideolojiye bakar. erdoğan gidince türkiyeye güven artacak doğal olarak. yatırım tavsiyesi muhabbetinden dolayı değer vermek doğru değil fakat mantık çerçevesinde hareket edecektir kur. sıcak para akışı, güvenin getirdiği veya götürdüğü olumlu olumsuz etkenler bunu belirleyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri