Neler Yeni

Seçime son 2 gün!! Sizce kim kazanacak?

Sizce kim kazancak?

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 175 62.9%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 66 23.7%
  • Muharrem İnce

Oylar: 6 2.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 31 11.2%

• Oy kullanan toplam üye
    278

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Seçime 14 gün kaldı. Sizce kim kazanacak? Ve neden?
Şuan birinin kazanacağını söyleyen ya kahindir ya tahmin ediyordur.
Şuan kimin kazanamayacağı belli ama kimin kazanacağı belli değil
Bir taraf artık istediği kadar HDP'yi sokmasın artık sağ kesmi kaybetti zamanında ve vaadleri bana göre %70 yere basan vaadler değil ve ayrıca ayrıca halen karşıya koz verebiliyorlar .
Bir taraf artık vaat olarak muhalefet kötülüğü , özel şirketlerin yaptığı ürünleri ve güvenliği vurgulamak dışında bir şey yapmayıp ülkede bir çok şeyi bozdu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,761
İsim
Mert Can Ergün
Geliyor bay kemal

ben kemal geliyorum

Qbört

80+ Bronze
ittifak olduğu için hani şartlarını da kabul etmiş oluyo ya uzay da mı yaşıyon git araştır
İyi sen o ittifak adı altında ki şartlara inan benim diyecek bir sözüm yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Feto ile kol kola girmiş, teröristlere lahmacun yedirmiş, ülkeyi araplarla doldurmuş adamın bunu yapmama ihtimali var mı?
Şuan feto ile kol kola geziyor mu Yada teröristlere lahmacun yediriyor mu ve ya arapları ülkeye çekiyor diye senin zoruna gitmesi neyine?
Bunların olması zorunuza gidiyor ama adamın amacını öğrenip araştırmak umurunuzda olmuyor.

Son düzenleme:

Berkarda

80+ Silver
Gercekten erdogan gibi birine inaniyormusun 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Hiç birine inanmıyorum ama CHP kazanirsada belki 1$=12₺ gibi olursa iyi olur ve CHP SSK batırdı falan var yani kime güveneceğiz bilemiyorum sadece CHP kazanınca AB alırsa çok iyi olacak çünkü tahminimce 1€=1,3$ olacak yani 8506 TL 1€=13₺ olursa asgari ücret 654€ ve 1€=1,3$ olursa 854$ Türkiye dünyada büyük bi ekonomi olacak su*iyeleri göndercez ve ekonomi 7.2 trilyon olacak 🤣 şaka maka ama almanya dan biraz daha küçük ekonomi olacak Allah en yakın zamanda seçimi kazananı nasip etsin

En İyi Cevap
1

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ülke_çapında_2023_Türkiye_genel_seçimleri_için_yapılan_anketler bu siteler öyle demiyor ama Allah insanın yarattığı en değerli varlıktır diyen birinden güvenilmiyor rte geldi biraz düzeldi sonra tekrar bozuldu bence ekonomi bakanı dolar 12 yapana kadar 18 saat çalıştırılması gerekir ve eğitime el atılması gerekir Türkiye gibi yerin bence asgari ücret 1000$ ve bu ücreti alan kişi bence %15 falan olması gerekir Allah yardımcımız olsun
En ufak bir şeyde bunlar kader diyen birine canını güvenebiliyorsun demi depremde ne olduklarını gördük bunlar kader der ama sayısı bilinmeyen koruma ordusuyla gezer bir mitinge çıkar Allah der kitap der hemen İslam lideri olur. Ülkede ne zaman bir olay olsa başka bir olay çıkararak o olay unutturuluyor yarın birgün İstanbul'da olacak o deprem de kader planı demi. Maraş depremi de kader değildi İstanbul depremi de kader olmayacak yüzbinlerce kişi bir günde ölecek Bilimi reddedip dinle gelişen kaç ülke var

Berkarda

80+ Silver
En ufak bir şeyde bunlar kader diyen birine canını güvenebiliyorsun demi depremde ne olduklarını gördük bunlar kader der ama sayısı bilinmeyen koruma ordusuyla gezer bir mitinge çıkar Allah der kitap der hemen İslam lideri olur. Ülkede ne zaman bir olay olsa başka bir olay çıkararak o olay unutturuluyor yarın birgün İstanbul'da olacak o deprem de kader planı demi. Maraş depremi de kader değildi İstanbul depremi de kader olmayacak yüzbinlerce kişi bir günde ölecek Bilimi reddedip dinle gelişen kaç ülke var
Hocam buraya gitmemek için sonra oraya giderim bu yaşta böyle insan için değmez

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    11.5 KB · Hit: 16
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yato Tomoe
İyi sen o ittifak adı altında ki şartlara inan benim diyecek bir sözüm yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan feto ile kol kola geziyor mu Yada teröristlere lahmacun yediriyor mu ve ya arapları ülkeye çekiyor diye senin zoruna gitmesi neyine?
Bunların olması zorunuza gidiyor ama adamın amacını öğrenip araştırmak umurunuzda olmuyor.
Olum siz nasıl bir fanatiksiniz bunu diyebilmen için zeka seviyenin düşük olması lazım yıllar önce oldu diye unutacak mıyız senin o kıt aklına göre erdoğan birini vurup öldürse önceden oldu diye geçiştirirsin ve evet zoruma gidiyor çünkü senin çok sevdiğin adam ülkeye 15 mülteci aldı gelen geçen vatandaşlık verdi konut alana vatandaşlık verdi tabi koyun olduğundan düşünememen normal

.RBO.

80+ Silver
Hiç birine inanmıyorum ama CHP kazanirsada belki 1$=12₺ gibi olursa iyi olur ve CHP SSK batırdı falan var yani kime güveneceğiz bilemiyorum sadece CHP kazanınca AB alırsa çok iyi olacak çünkü tahminimce 1€=1,3$ olacak yani 8506 TL 1€=13₺ olursa asgari ücret 654€ ve 1€=1,3$ olursa 854$ Türkiye dünyada büyük bi ekonomi olacak su*iyeleri göndercez ve ekonomi 7.2 trilyon olacak 🤣 şaka maka ama almanya dan biraz daha küçük ekonomi olacak Allah en yakın zamanda seçimi kazananı nasip etsin
ssk hep batıktı bu ülkede şu anda ssk da sordunlar var ama ekonomi bakanı adayı cok iyibir adam herhalde ekonomiyi kemal yönetmeyecek

Berkarda

80+ Silver
ssk hep batıktı bu ülkede şu anda ssk da sordunlar var ama ekonomi bakanı adayı cok iyibir adam herhalde ekonomiyi kemal yönetmeyecek
O zaman kemal amca başkan gerisi yalan zaten benim rte yüzünden 1 hafta öğrenci yurduna girdim devletin orda suçlu çocuklar bile vardı sırf yani ben ülkemin yönetimini sorguladım diye Amerika'da başkana istediğin gibi dalga geç bir şey olmaz ben söylemek istemiyorum ama artık Silivri bile artık umurumda değil ya annem falan çıkartamadı okula bile gidemedim 1 hafta silinmedi sebebi ülkeyi sorgulamak
Yurtta t**avaz eden bıçaklama gibi suçlar olan vardı
Bence 12 yaş üstü Türkiye de oy kullanmalı çünkü artık ekonomist olduk Amerikalıların kadar cimri olduk bedava kıyafet dükkanları olsa alıp satarlar bari amerikada yok
Ben 18 yaşına gelince hep Greencard basvurcam kazanıp Türkiye gurbetçi olup amerika batmış Türkiye cennet ev kiraları 1800$ asgari ücret 2500$ sadece Türkiyede zenginiz neden gelmiyorsun derseler düzen var ama asla evlenmem 30 yaşına kadar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye