Bence Recep Tayyip Erdoğan. Onun haricinde de Yeniden Refah’ ın yeteri kadar millet vekili çıkarabilmesini istiyorum.Seçime 11 gün kaldı. Sizce kim kazanacak? Ve neden?
Tabii ki de erdoğan kazanacak bunu söylemekle beraber koyu bir ak partili değilim, genel olarak en az kötü ve iyi bir rol izleyen parti olarak görüyorum her ne kadar ekonomik sıkıntıları katsakda kılıçdaroğlunun gelipte daha da beter hale getirmesi de var teröristlere gün doğması da var...
Az akıllı olun şu anki hali değil gerçeklere bakın.
Mümkün değil. İnce'nin ana muhalefet olmasını isterim ama toplam oyları %10'u bulmaz.Sinan Oğan ve Muharrem in toplam oyu bence %10 u aşar muhtemelen 2.tura kalır
Türk Devletler Teşkilatı kuruldu. Ortak alfabe ve ortak para birimi üzerinde çalışılıyor. Diğer Türk devletlerinin askerleri, eğitimlerini bizim askerlerimizin eğitimleriyle senkronize ettiler. Ordumuz da bir oluyor yani. Nahçivan koridoru da açılacak inşallah, Türk dünyası ile bir olacağız. Hâlâ ne yüzle Türklük kalmadı diyebiliyorsunuz?hocam aynı iktidar kalırsada türklük kalmayacak? kalmadı zaten de.
Şu an diğer türk ülkeri ile ortak alfabe ve para birimine neden çalışılıyor. Gerek yok. Türkiye önce bir refaha kavuşsun sonra bunlar yapılabilir ve ortak alfabeye gerek yok. alfabemiz gayet iyi. 7 Mayıs'ta nolacak merak ettim. Türk teşkilatıyla uğraşılsın ama para mevzusu veya alfabe mevzusu hikaye.İlk turdan Erdoğan alacak. 7 Mayıs'ı bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mümkün değil. İnce'nin ana muhalefet olmasını isterim ama toplam oyları %10'u bulmaz.
Türk Devletler Teşkilatı kuruldu. Ortak alfabe ve ortak para birimi üzerinde çalışılıyor. Diğer Türk devletlerinin askerleri, eğitimlerini bizim askerlerimizin eğitimleriyle senkronize ettiler. Ordumuz da bir oluyor yani. Nahçivan koridoru da açılacak inşallah, Türk dünyası ile bir olacağız. Hâlâ ne yüzle Türklük kalmadı diyebiliyorsunuz?
Türklük kalmadı demiyorum ben. bu akp tekrardan iktidarda kalırsa türklüğü yavaş yavaş bitirecekler, adamlar andı kaldırdı, hizbullahcılar ile ittifakta kurdu. daha saymama gerek yok. türk gözüken araplar bunlar.İlk turdan Erdoğan alacak. 7 Mayıs'ı bekleyin.
Mümkün değil. İnce'nin ana muhalefet olmasını isterim ama toplam oyları %10'u bulmaz.
Türk Devletler Teşkilatı kuruldu. Ortak alfabe ve ortak para birimi üzerinde çalışılıyor. Diğer Türk devletlerinin askerleri, eğitimlerini bizim askerlerimizin eğitimleriyle senkronize ettiler. Ordumuz da bir oluyor yani. Nahçivan koridoru da açılacak inşallah, Türk dünyası ile bir olacağız. Hâlâ ne yüzle Türklük kalmadı diyebiliyorsunuz?
recep tayyip erdoğan kesinlikle kazanır eminimSeçime 10 gün kaldı. Sizce kim kazanacak? Ve neden?
Dostum stratejik göç mühendisliği yapılıyorİlk turdan Erdoğan alacak. 7 Mayıs'ı bekleyin.
Aga akpyi sevmem yanlı biri değilim anonim biriyim ama o adamdan hiçbir şey olmaz olmayacak çünkü adam bu kadar seçimi kaybetti kazanabileceğini gördüğü seçime hemen kendisini koydu başkasının gelmesine izin vermedi bu adamdan ne köy olur ne kasaba kasetle geldi zatenBay Kemal sözünden dönmeyecek...
Zaten Kılıçdaroğlu hiçbirsey yapamaz fakat en azından başımızdaki iyi biri olur.Aga akpyi sevmem yanlı biri değilim anonim biriyim ama o adamdan hiçbir şey olmaz olmayacak çünkü adam bu kadar seçimi kaybetti kazanabileceğini gördüğü seçime hemen kendisini koydu başkasının gelmesine izin vermedi bu adamdan ne köy olur ne kasaba kasetle geldi zaten