Neler Yeni

Seçime son 2 gün!! Sizce kim kazanacak?

Sizce kim kazancak?

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 175 62.9%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 66 23.7%
  • Muharrem İnce

Oylar: 6 2.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 31 11.2%

• Oy kullanan toplam üye
    278

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,299
İsim
Diyarhan
Kime oy vereceksiniz demedi kim kazanacak dedi. Sinan oğan ile muharrem ince nin kazanması malesef mümkün değil. RTE diyenler çok haklı adam bütün mermisini harcıyor.

Gölgeli

80+
Tabii ki de erdoğan kazanacak bunu söylemekle beraber koyu bir ak partili değilim, genel olarak en az kötü ve iyi bir rol izleyen parti olarak görüyorum her ne kadar ekonomik sıkıntıları katsakda kılıçdaroğlunun gelipte daha da beter hale getirmesi de var teröristlere gün doğması da var...
Az akıllı olun şu anki hali değil gerçeklere bakın.
dfgsdfsgsd.PNG

35397006_10156419060703934_6226901709533216768_n.jpg

sfdgsdfgfdg.PNG

hoca bunlara ne dersin?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
kılıçlaroğlu aday oldu o yüzden tayyip kazanacak.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İlk turdan Erdoğan alacak. 7 Mayıs'ı bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sinan Oğan ve Muharrem in toplam oyu bence %10 u aşar muhtemelen 2.tura kalır
Mümkün değil. İnce'nin ana muhalefet olmasını isterim ama toplam oyları %10'u bulmaz.

hocam aynı iktidar kalırsada türklük kalmayacak? kalmadı zaten de.
Türk Devletler Teşkilatı kuruldu. Ortak alfabe ve ortak para birimi üzerinde çalışılıyor. Diğer Türk devletlerinin askerleri, eğitimlerini bizim askerlerimizin eğitimleriyle senkronize ettiler. Ordumuz da bir oluyor yani. Nahçivan koridoru da açılacak inşallah, Türk dünyası ile bir olacağız. Hâlâ ne yüzle Türklük kalmadı diyebiliyorsunuz?

Son düzenleme:

3.George

80+ Bronze

Mümkün değil. İnce'nin ana muhalefet olmasını isterim ama toplam oyları %10'u bulmaz.

Türk Devletler Teşkilatı kuruldu. Ortak alfabe ve ortak para birimi üzerinde çalışılıyor. Diğer Türk devletlerinin askerleri, eğitimlerini bizim askerlerimizin eğitimleriyle senkronize ettiler. Ordumuz da bir oluyor yani. Nahçivan koridoru da açılacak inşallah, Türk dünyası ile bir olacağız. Hâlâ ne yüzle Türklük kalmadı diyebiliyorsunuz?
Şu an diğer türk ülkeri ile ortak alfabe ve para birimine neden çalışılıyor. Gerek yok. Türkiye önce bir refaha kavuşsun sonra bunlar yapılabilir ve ortak alfabeye gerek yok. alfabemiz gayet iyi. 7 Mayıs'ta nolacak merak ettim. Türk teşkilatıyla uğraşılsın ama para mevzusu veya alfabe mevzusu hikaye.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
okr

Türklük kalmadı demiyorum ben. bu akp tekrardan iktidarda kalırsa türklüğü yavaş yavaş bitirecekler, adamlar andı kaldırdı, hizbullahcılar ile ittifakta kurdu. daha saymama gerek yok. türk gözüken araplar bunlar.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Dostum stratejik göç mühendisliği yapılıyor :D
Küreselci bunlar ulus devletler ortadan kaldırılmak isteniyor yeni dünya düzeninde.
Arap birliği desen eyvallah bunlar yapar da Türk birliği falan yani :)

Neo123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulsamed Ekci
Bay Kemal sözünden dönmeyecek...
Aga akpyi sevmem yanlı biri değilim anonim biriyim ama o adamdan hiçbir şey olmaz olmayacak çünkü adam bu kadar seçimi kaybetti kazanabileceğini gördüğü seçime hemen kendisini koydu başkasının gelmesine izin vermedi bu adamdan ne köy olur ne kasaba kasetle geldi zaten

SnareEcho

80+ Silver
Aga akpyi sevmem yanlı biri değilim anonim biriyim ama o adamdan hiçbir şey olmaz olmayacak çünkü adam bu kadar seçimi kaybetti kazanabileceğini gördüğü seçime hemen kendisini koydu başkasının gelmesine izin vermedi bu adamdan ne köy olur ne kasaba kasetle geldi zaten
Zaten Kılıçdaroğlu hiçbirsey yapamaz fakat en azından başımızdaki iyi biri olur.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Ben Kılıçdaroğlu diyorum eğer kazanamaz aynı devir devam ederse size HÜDA-PAR ve bir kaç gerici kafa ile Türkiye Simülasyonu'nda başarılar dilerim

Ayrıca senin benim verdiğim vergiler ile yapılan hizmetleri bana kimse lütufmuş gibi sunamaz seni ben seçiyorum sokakta veya kafede otururken herhangi bir Milletvekili veya Başbakan ya da Cumhurbaşkanı dahi olsa ayağa kalkıp önünde el pençe durup yalakalık yapmam ve karşıma gelip üstten üstten benimle konuşamaz bu kim olursa olsun böyle olmalı ve böyle gitmeli ayrıca o milletvekili olan kişiler ne zaman asgari ücretli ile aynı maaşı alırsa o zaman doğru yolda olduğumuzu düşünürüm ve bir şey daha eklemek istiyorum önüne gelen geçeni milletvekili adayı olarak gösterilmesi / seçilmesini kınıyorum en az üniversite mezunu ayrıca minimum bir yabancı dil bilmesi ve özellikle hukuk, siyaset bilimi veya ekonomist mezunu kişiler öncelikli olmalıdır birde önemli bir noktaya daha değinmek istiyorum futbol takımı tutar gibi parti tutup yanlışlarını görmezden gelir ve hala savunmaya devam ediyorsan senin benim gözümde hiç bir değerin yok

Son düzenleme:
Top Bottom