Neler Yeni

Seçime son 2 gün!! Sizce kim kazanacak?

Sizce kim kazancak?

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 175 62.9%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 66 23.7%
  • Muharrem İnce

Oylar: 6 2.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 31 11.2%

• Oy kullanan toplam üye
    278

Carl-S

80+ Gold
İlk turdan Erdoğan alacak. 7 Mayıs'ı bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkün değil. İnce'nin ana muhalefet olmasını isterim ama toplam oyları %10'u bulmaz.

Türk Devletler Teşkilatı kuruldu. Ortak alfabe ve ortak para birimi üzerinde çalışılıyor. Diğer Türk devletlerinin askerleri, eğitimlerini bizim askerlerimizin eğitimleriyle senkronize ettiler. Ordumuz da bir oluyor yani. Nahçivan koridoru da açılacak inşallah, Türk dünyası ile bir olacağız. Hâlâ ne yüzle Türklük kalmadı diyebiliyorsunuz?
İstanbul mitingi hileli olabilir yalnız.
IMG_20230505_170704.jpg

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İstanbul mitingi hileli olabilir yalnız.
Alıntıyı görüntüle
Yalan haber. Sakarya'daki Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığına gittim. Miting için otobüs kaldırıyorsanız, ben de katılmak isterim dedim. Halktan talep olmadığı için, böyle bir uygulama olmadığını söylediler. Herkes kendi imkânıyla, kendi rızâsıyla mitinge gidiyor.

Dostum stratejik göç mühendisliği yapılıyor :D
Küreselci bunlar ulus devletler ortadan kaldırılmak isteniyor yeni dünya düzeninde.
Arap birliği desen eyvallah bunlar yapar da Türk birliği falan yani :)
Türk Devletleri Teşkilatında Araplar mı var hocam?

Türklük kalmadı demiyorum ben. bu akp tekrardan iktidarda kalırsa türklüğü yavaş yavaş bitirecekler, adamlar andı kaldırdı, hizbullahcılar ile ittifakta kurdu. daha saymama gerek yok. türk gözüken araplar bunlar.
Andı kaldırdılar ama Hizbullahçılar ile ittifak kurmadılar. Hizbullah diye bir şey yok artık, adamlar da alakamız yok diye açıklama yapıyor. Yerel yönetimlere özerklik vereceğim diyen KK varken, Erdoğan Türklüğü falan bitirmez.

Şu an diğer türk ülkeri ile ortak alfabe ve para birimine neden çalışılıyor. Gerek yok. Türkiye önce bir refaha kavuşsun sonra bunlar yapılabilir ve ortak alfabeye gerek yok. alfabemiz gayet iyi. 7 Mayıs'ta nolacak merak ettim. Türk teşkilatıyla uğraşılsın ama para mevzusu veya alfabe mevzusu hikaye.
Diğer Türk ülkeleri kiril alfabesi kullanıyorlardı. Bu yüzden de Rusya'ya çok bağımlıydılar. Artık hepsi, yavaş yavaş Latin alfabesine geçiyor. Tüm Türk Devletleri, tek dilde konuşacak. Nasıl, AB'nin her yerini gezerken tek dille derdini anlatabiliyorsan, Türk Devletleri Teşkilatı da aynen böyle olacak.

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Yalan haber. Sakarya'daki Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığına gittim. Miting için otobüs kaldırıyorsanız, ben de katılmak isterim dedim. Halktan talep olmadığı için, böyle bir uygulama olmadığını söylediler. Herkes kendi imkânıyla, kendi rızâsıyla mitinge gidiyor.

Andı kaldırdılar ama Hizbullahçılar ile ittifak kurmadılar. Hizbullah diye bir şey yok artık, adamlar da alakamız yok diye açıklama yapıyor. Yerel yönetimlere özerklik vereceğim diyen KK varken, Erdoğan Türklüğü falan bitirmez.

Diğer Türk ülkeleri kiril alfabesi kullanıyorlardı. Bu yüzden de Rusya'ya çok bağımlıydılar. Artık hepsi, yavaş yavaş Latin alfabesine geçiyor. Tüm Türk Devletleri, tek dilde konuşacak. Nasıl, AB'nin her yerini gezerken tek dille derdini anlatabiliyorsan, Türk Devletleri Teşkilatı da aynen böyle olacak.
Yalan değil gerçekler senin işine gelmediği için yalan diyorsun. :)

Bu arada Hizbullah hala var hüda par bir mitingde yaşasın hizbullah diye bağırıyordu.

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
İlk turdan Erdoğan alacak. 7 Mayıs'ı bekleyin.

Mümkün değil. İnce'nin ana muhalefet olmasını isterim ama toplam oyları %10'u bulmaz.

Türk Devletler Teşkilatı kuruldu. Ortak alfabe ve ortak para birimi üzerinde çalışılıyor. Diğer Türk devletlerinin askerleri, eğitimlerini bizim askerlerimizin eğitimleriyle senkronize ettiler. Ordumuz da bir oluyor yani. Nahçivan koridoru da açılacak inşallah, Türk dünyası ile bir olacağız. Hâlâ ne yüzle Türklük kalmadı diyebiliyorsunuz?
milliyetçilik Türkçülüğün hertürlüsü ve mhp onların ayakları altında

.RBO.

80+ Silver

otobüs yok diyonda o zaman diğer adaylar araba gezdiremediği bir ileçede (kemal dede dahil) adamlar millet vekili adayı için bile otobüs + konvoy gezdiriyor yapılan harcamanın haddi hesabı yok ilçemin her yeri parti bayrakları ile doldu sanki ülkem işgal edilmişte bize propaganda yapıyolar gibi hissediyorum ana muhalefette bunun 1/10 u yok max ilçe binasının önünde bayrak var 1 kerede seçim arabalarını gördüm trt de toplam 33dk mi ne çıkmıştı (6 lı masa toplam 43 dk yaklaşık) ama cumhur toplamı 60saatti (yaklaşık+hüdaparda 6dk 🤣 bücür iyi partinile yarışıyor) çok sevdiğimiz sinan oganda HİÇ çıkartılmamış 1dk bile trt bandroll ücretileri nereye gidiyor anlamış olduk
bide trt de deepfake video oynatırlarsa tam a haber olacak

şimdiden ağlamaya başlamışsın
git vergini öde biraz daha mazot ve otobüs lazım acil kesemizi dahada çok doldurmamız lazım

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar bu arada fark ettiniz mi bilmem ama Sinan Oğan İnce'den daha fazla oy almış. sjshsh
Neyse Kemal dede alacağı için np.

.RBO.

80+ Silver
Ne alaka? Bunlar gerçekler zorunuza gidiyor herhalde. :)
ahahahaah (m) yine bana cevap veremedi çok profesyonelmi oldum taraf değiştitip trollük yapsam sizin vergilerden birazda ben pay alırım bu ayki 20 vatandaşın maaş vergilerine çökerim oh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,951
Üyeler
169,639
Son üye
Emirhan389
Top Bottom