Neler Yeni

Seçime son 2 gün!! Sizce kim kazanacak?

Sizce kim kazancak?

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 175 62.9%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 66 23.7%
  • Muharrem İnce

Oylar: 6 2.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 31 11.2%

• Oy kullanan toplam üye
    278

Carl-S

80+ Gold
ahahahaah (m) yine bana cevap veremedi çok profesyonelmi oldum taraf değiştitip trollük yapsam sizin vergilerden birazda ben pay alırım bu ayki 20 vatandaşın maaş vergilerine çökerim oh
Sen oktroll yapmaya başlayacaksın herhalde. :D

Megan

80+ Silver
Gerçekleri söyledim ağlamak ne alaka? Trollük yapan senin sen ne anlatıyorsun?
İzmir mitingi toplama adamlar vardı örneğin git araştır.
Van mitingi öyleydi mesela.
Alıntıyı görüntüle
Taraflı sayfaların paylaşımlarından banane düzgün sayfaların paylaşımlarını gönder göndereceksen. Ben sana direkt video gönderiyodum bu yandaaaş diye konuyu değiştirip duruyodun. Bu sayfalar Allah birdir dese şüpheyle yaklaşırım

Carl-S

80+ Gold
Taraflı sayfaların paylaşımlarından banane düzgün sayfaların paylaşımlarını gönder göndereceksen. Ben sana direkt video gönderiyodum bu yandaaaş diye konuyu değiştirip duruyodun. Bu sayfalar Allah birdir dese şüpheyle yaklaşırım
Solcu gazete taraflı o konuda haklısın diğeri tarafsız diye biliyorum.
Solcu gazete doğruları söylüyor bence.

Megan

80+ Silver
ahahahaah (m) yine bana cevap veremedi çok profesyonelmi oldum taraf değiştitip trollük yapsam sizin vergilerden birazda ben pay alırım bu ayki 20 vatandaşın maaş vergilerine çökerim oh
Ne yazmışsın ki cevap vereyim boş boş konuşmuşsun yine okudum gülemedim bile carls in yazdıklarına gülüyorum en azından. Cevap vermeye değer bile bulmadım çünkü aklına eseni yazmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Solcu gazete taraflı o konuda haklısın diğeri tarafsız diye biliyorum.
Darkwebhaberi takip etmiyorum ama sürekli senin onu paylaştığını görüyorum o yüzden taraflıdır muhtemelen. Bana iktidarı kötüleyip durma umrumda olmuyor daha önce de söyledim oy vermem sevdiğim anlamına gelmez kötünün kötüsüne vermek yerine veriyorum anladın mı? O yüzden boşuna kötüleyip duruyorsun

Carl-S

80+ Gold
Ne yazmışsın ki cevap vereyim boş boş konuşmuşsun yine okudum gülemedim bile carls in yazdıklarına gülüyorum en azından. Cevap vermeye değer bile bulmadım çünkü aklına eseni yazmışsın

Darkwebhaberi takip etmiyorum ama sürekli senin onu paylaştığını görüyorum o yüzden taraflıdır muhtemelen. Bana iktidarı kötüleyip durma umrumda olmuyor daha önce de söyledim oy vermem sevdiğim anlamına gelmez kötünün kötüsüne vermek yerine veriyorum anladın mı? O yüzden boşuna kötüleyip duruyorsun
Yaptıkları ortada akp'nin ağlayan kim olduğun belli oluyor sana göre taraflı aslında neyse.
Boşuna kötülemiyor insanlar istediğine ver orası beni ilgilendirmez zaten.

Megan

80+ Silver
Yaptıkları ortada akp'nin ağlayan kim olduğun belli oluyor sana göre taraflı aslında neyse.
Boşuna kötülemiyor insanlar istediğine ver orası beni ilgilendirmez zaten.
Tarafsız gözle bakabilsen savunduğunun da bir özelliğinin olmadığını da anlarsın da işte.
Peki sinan oğanın kazanma potansiyeli olsa yine vazgeçmez misin dedenden?

Carl-S

80+ Gold
Tarafsız gözle bakabilsen savunduğunun da bir özelliğinin olmadığını da anlarsın da işte.
Peki sinan oğanın kazanma potansiyeli olsa yine vazgeçmez misin dedenden?
Sinan oğan iktidar olması imkansız sosyal medyada gereksiz şişirme var max %2 alacağını düşünüyorum ileride sinan oğan ileride verirmiyim? orası belli değil. 😁
İleride Sinan oğana vereceksin herhalde. :)

Megan

80+ Silver
Sinan oğan iktidar olması imkansız sosyal medyada gereksiz şişirme var max %2 alacağını düşünüyorum ileride sinan oğan ileride verirmiyim? orası belli değil. 😁
İleride Sinan oğana vereceksin herhalde. :)
Sorumun cevabını alamadım. Kazanabilecek olsa diyorum verir misin yoksa sen de bağnaz gibi bağlandın mı onu soruyorum. Misal ben kazanma potansiyeli olsa verebilirim, fazla araştırmadım o yüzden kesin konuşmuyorum ama çevremdekiler donanımlı olduğunu söylüyor.

Carl-S

80+ Gold
Sorumun cevabını alamadım. Kazanabilecek olsa diyorum verir misin yoksa sen de bağnaz gibi bağlandın mı onu soruyorum. Misal ben kazanma potansiyeli olsa verebilirim, fazla araştırmadım o yüzden kesin konuşmuyorum ama çevremdekiler donanımlı olduğunu söylüyor.
Kararsızım dedim ya bu arada evet donanımlı biri kendisi cv sağlam diye biliyorum.
Çoğu tanıdıklarım da doğru adam yanlış zaman diyorlar.

Megan

80+ Silver
Kararsızım dedim ya bu arada evet donanımlı biri kendisi cv sağlam diye biliyorum.
Çoğu tanıdıklarım da doğru adam yanlış zaman diyorlar.
nasıl kararsızsın ne buluyorsun dedende söyler misin merak ettim cidden

ooo akepeli megan hoş geldin. Yine ortalığı karıştırıyorsun bakıyorumda
:D chpli olmayınca akpli mi olunuyor direkt. Farklı düşüncelere saygı duymayı öğrenin medeni olun biraz :)

Darkone22

80+ Bronze
nasıl kararsızsın ne buluyorsun dedende söyler misin merak ettim cidden

:D chpli olmayınca akpli mi olunuyor direkt. Farklı düşüncelere saygı duymayı öğrenin medeni olun biraz :)
Hayır ben gerçekten çok saygılı biriyimdir ama sen hep böyle konuların altında hep aynı savunmayı yapıyorsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,121
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom