Neler Yeni

Seçime son 2 gün!! Sizce kim kazanacak?

Sizce kim kazancak?

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 175 62.9%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 66 23.7%
  • Muharrem İnce

Oylar: 6 2.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 31 11.2%

• Oy kullanan toplam üye
    278

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Yalan haber. Sakarya'daki Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığına gittim. Miting için otobüs kaldırıyorsanız, ben de katılmak isterim dedim. Halktan talep olmadığı için, böyle bir uygulama olmadığını söylediler. Herkes kendi imkânıyla, kendi rızâsıyla mitinge gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Devletleri Teşkilatında Araplar mı var hocam?

Andı kaldırdılar ama Hizbullahçılar ile ittifak kurmadılar. Hizbullah diye bir şey yok artık, adamlar da alakamız yok diye açıklama yapıyor. Yerel yönetimlere özerklik vereceğim diyen KK varken, Erdoğan Türklüğü falan bitirmez.

Diğer Türk ülkeleri kiril alfabesi kullanıyorlardı. Bu yüzden de Rusya'ya çok bağımlıydılar. Artık hepsi, yavaş yavaş Latin alfabesine geçiyor. Tüm Türk Devletleri, tek dilde konuşacak. Nasıl, AB'nin her yerini gezerken tek dille derdini anlatabiliyorsan, Türk Devletleri Teşkilatı da aynen böyle olacak.
Dostum halihazırda elimde bir köprü var, uygun fiyata bırakabilirim :)

sedatvrl

80+ Bronze
Kılıçtaroğlu kazanacak, net. Ortam çok kötü ve fiyatlar aldı başını gidiyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
tamam kanka 15 mayıs sabahı arapça öğrenmeye başla sen SDUGFUSDGFJKSDHFIUSD
20 yıldır Arapça konuşuyoruz kanka, öğrendim ben :D

Yalan değil gerçekler senin işine gelmediği için yalan diyorsun. :)
Birkaç gün kaldı. İlk turdan alınca görürüz hocam :D

Bu arada Hizbullah hala var hüda par bir mitingde yaşasın hizbullah diye bağırıyordu.
Hizbullah öldü, ne yaşasın yahu :D
KK mitinginde, "Biji s*rok Apo" sloganları atıyordu pkk sempatizanları.

otobüs yok diyonda o zaman diğer adaylar araba gezdiremediği bir ileçede (kemal dede dahil) adamlar millet vekili adayı için bile otobüs + konvoy gezdiriyor yapılan harcamanın haddi hesabı yok ilçemin her yeri parti bayrakları ile doldu sanki ülkem işgal edilmişte bize propaganda yapıyolar gibi hissediyorum ana muhalefette bunun 1/10 u yok max ilçe binasının önünde bayrak var 1 kerede seçim arabalarını gördüm trt de toplam 33dk mi ne çıkmıştı (6 lı masa toplam 43 dk yaklaşık) ama cumhur toplamı 60saatti (yaklaşık+hüdaparda 6dk 🤣 bücür iyi partinile yarışıyor) çok sevdiğimiz sinan oganda HİÇ çıkartılmamış 1dk bile trt bandroll ücretileri nereye gidiyor anlamış olduk
bide trt de deepfake video oynatırlarsa tam a haber olacak
Hocam, cümle kurarken noktalama işaretlerini de kullan yahu? Arada nokta, virgül falan koyabilirsin.

Partilerin seçim kampanyasındaki harcamaları başka bir konu. Bana göre hiç gerek yok. Ben sana yaşadığım olayı anlatıyorum. Serdivan Ak Parti İlçe Başkanlığına gittim, miting için otobüs kaldırıyorsanız ben de gelmek istiyorum dedim. Öyle bir çalışmamız yok dediler.

AB'de tek dil mi vardı? Eğer dediğin dil dünya dili olan ingilizceyse bu dünyanın bir çok yerinde geçerli. Türk devletleri sanırım türkiye türkçesi konuşacak. Kiril'den Latin'e geçmeleri iyi bir şey zaten.
Evet, İngilizceden bahsediyorum. Türk Devletleri, AB gibi birleşecek hocam. Kültürümüz, dilimiz, paramız, ordumuz bir olacak. Erdoğan sayesinde oluyor bunlar.

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
20 yıldır Arapça konuşuyoruz kanka, öğrendim ben :D

Birkaç gün kaldı. İlk turdan alınca görürüz hocam :D

Hizbullah öldü, ne yaşasın yahu :D
KK mitinginde, "Biji s*rok Apo" sloganları atıyordu pkk sempatizanları.

Hocam, cümle kurarken noktalama işaretlerini de kullan yahu? Arada nokta, virgül falan koyabilirsin.

Partilerin seçim kampanyasındaki harcamaları başka bir konu. Bana göre hiç gerek yok. Ben sana yaşadığım olayı anlatıyorum. Serdivan Ak Parti İlçe Başkanlığına gittim, miting için otobüs kaldırıyorsanız ben de gelmek istiyorum dedim. Öyle bir çalışmamız yok dediler.

Evet, İngilizceden bahsediyorum. Türk Devletleri, AB gibi birleşecek hocam. Kültürümüz, dilimiz, paramız, ordumuz bir olacak. Erdoğan sayesinde oluyor bunlar.
Emininmisin yaşasın hizbullah diyorlar git bak araştır.

Hüda par savunmaya devam edin.

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hüda par savunmaya devam edin.
Selo'yu serbest bırakacağını seçim vaadi olarak söyleyen adamı savunanların şunları atması çok komik. Kanka, biz bu adamlara; "Hizbullah'la alakamız yok. Devletle bayrakla sorunumuz yok. Ayrı bir devlet kurmak istemiyoruz." şeklinde açıklama yaptırabiliyoruz. Siz sıkıyorsa HDP'ye yaptırın bu açıklamayı.

Yıllardır, "HDP şunları söylesin de, mecliste yasal olarak Kürtleri temsil etsin." diye istediğimiz her şeyi Hüda-Par'a söylettik.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Selo'yu serbest bırakacağını seçim vaadi olarak söyleyen adamı savunanların şunları atması çok komik. Kanka, biz bu adamlara; "Hizbullah'la alakamız yok. Devletle bayrakla sorunumuz yok. Ayrı bir devlet kurmak istemiyoruz." şeklinde açıklama yaptırabiliyoruz. Siz sıkıyorsa HDP'ye yaptırın bu açıklamayı.

Yıllardır, "HDP şunları söylesin de, mecliste yasal olarak Kürtleri temsil etsin." diye istediğimiz her şeyi Hüda-Par'a söylettik.
Attıklarım görmezden geliyorsun resmen. :D
Türk bayrağı sorunlu geliyor diyen hüda par birader sen ne anlatıyorsun?
Hizbullah alakası yok?
IMG_20230426_171326.jpg
IMG_20230510_093732.jpg

Top Bottom