Neler Yeni

Seçime son 2 gün!! Sizce kim kazanacak?

Sizce kim kazancak?

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 175 62.9%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 66 23.7%
  • Muharrem İnce

Oylar: 6 2.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 31 11.2%

• Oy kullanan toplam üye
    278

Starlex

80+ Silver
Seçime 8 gün kaldı. Sizce kim kazanacak? Ve neden?
Kılıçtaroğlu çok destek görülüyor ve sosyal medyanın büyük çoğunluğuna hakim diğer sokak anketlerinede bakarsak kaçınılmaz kk

Darkone22

80+ Bronze
Valla sizden anlayışlı olduğum kesin. Hiçbir farklı düşünceye tahammülünüz böyle bir eğitimsizlik görmedim ben. İyi günler
Eğitimsiz olanlar belli kanka. O kadar eğitimlisiniz ki senin savunduğun ve senin eğitim seviyeniz ülkeyi uzaya taşıdı. Yalan AŞ

Megan

80+ Silver
Eğitimsiz olanlar belli kanka. O kadar eğitimlisiniz ki senin savunduğun ve senin eğitim seviyeniz ülkeyi uzaya taşıdı. Yalan AŞ
Ekonomi falan filan deseniz şu an iyi durumda değil ama teknolojide gayet iyi durumda olunan yerler de var, sizden mühendis falan çıkmadığından bilmezsiniz soğan diyip durursunuz. 230mt uzunluklu yere 5 6 tonluk uçağı otonom şekilde indirenlere laf edenler kapısı otomatik açılan metroya ohaaa diyor dağdan inmiş gibi. Teknolojiden,dünyadan,eğitimden uzakta olan sizsiniz bunun da farkına varın :) sanırım bu cevap yeterli olmuştur

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

Darkone22

80+ Bronze
Ekonomi falan filan deseniz şu an iyi durumda değil ama teknolojide gayet iyi durumda olunan yerler de var, sizden mühendis falan çıkmadığından bilmezsiniz soğan diyip durursunuz. 230mt uzunluklu yere 5 6 tonluk uçağı otonom şekilde indirenlere laf edenler kapısı otomatik açılan metroya ohaaa diyor dağdan inmiş gibi. Teknolojiden,dünyadan,eğitimden uzakta olan sizsiniz bunun da farkına varın :) sanırım bu cevap yeterli olmuştur
Aynen kardeşim aynennn

Darkone22

80+ Bronze
Şu cümlene iyi bak. Yanımda olsan soğanla kafana kafana vururumda neyse. Sabahtır incitici bir tane cümle kullanmadım. Ama başınız nasıl konuşuyor ki sen güzel konuşasın

Megan

80+ Silver
Şu cümlene iyi bak. Yanımda olsan soğanla kafana kafana vururumda neyse. Sabahtır incitici bir tane cümle kullanmadım. Ama başınız nasıl konuşuyor ki sen güzel konuşasın
Sohbetin başından itibaren iyi bak kim saçma saçma dozunu kaçırıyor kibarlık yok galiba sende. Hem hepinizde aynı durum var kendi söylediklerinizi unutuyorsunuz galiba. Soğanla kafama kafama vuracakmış 🤣🤣 patatesi de eksik etme

Rte kazanacak gibi duruyor şuan.
İnşAllah
Hu7SHimp_400x400.jpg

3.George

80+ Bronze
Diğer Türk ülkeleri kiril alfabesi kullanıyorlardı. Bu yüzden de Rusya'ya çok bağımlıydılar. Artık hepsi, yavaş yavaş Latin alfabesine geçiyor. Tüm Türk Devletleri, tek dilde konuşacak. Nasıl, AB'nin her yerini gezerken tek dille derdini anlatabiliyorsan, Türk Devletleri Teşkilatı da aynen böyle olacak.
AB'de tek dil mi vardı? Eğer dediğin dil dünya dili olan ingilizceyse bu dünyanın bir çok yerinde geçerli. Türk devletleri sanırım türkiye türkçesi konuşacak. Kiril'den Latin'e geçmeleri iyi bir şey zaten.

Top Bottom