Önceden demiştim neyse.nasıl kararsızsın ne buluyorsun dedende söyler misin merak ettim cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:
chpli olmayınca akpli mi olunuyor direkt. Farklı düşüncelere saygı duymayı öğrenin medeni olun biraz
![]()
Önceden demiştim neyse.nasıl kararsızsın ne buluyorsun dedende söyler misin merak ettim cidden
chpli olmayınca akpli mi olunuyor direkt. Farklı düşüncelere saygı duymayı öğrenin medeni olun biraz
![]()
savunmadan ziyade muhalefete karşı olmaya çalıştıkça karşımdakiler iktidar yanlısıymışım gibi tavır takınıyor, özeleştiri yapamadıklarından sürekli iktidarı kötülemeyi biliyorlar. O yüzden öyle bir izlenim oluştu ama çok da önemli değilHayır ben gerçekten çok saygılı biriyimdir ama sen hep böyle konuların altında hep aynı savunmayı yapıyorsun![]()
vaat atıyorsun hepsi soyut vaatler, çevresindekiler de güvenilecek insanlar değil. Her şeye de karşılar, elde imkanlar varken dışa bağımlı olmak istiyorlar. Neylerine güveneyim?Önceden demiştim neyse.![]()
Neyse bu konular benlik değil size iyi atışmalarsavunmadan ziyade muhalefete karşı olmaya çalıştıkça karşımdakiler iktidar yanlısıymışım gibi tavır takınıyor, özeleştiri yapamadıklarından sürekli iktidarı kötülemeyi biliyorlar. O yüzden öyle bir izlenim oluştu ama çok da önemli değil
vaat atıyorsun hepsi soyut vaatler, çevresindekiler de güvenilecek insanlar değil. Her şeye de karşılar, elde imkanlar varken dışa bağımlı olmak istiyorlar. Neylerine güveneyim?
Tamam sen nasıl düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et.savunmadan ziyade muhalefete karşı olmaya çalıştıkça karşımdakiler iktidar yanlısıymışım gibi tavır takınıyor, özeleştiri yapamadıklarından sürekli iktidarı kötülemeyi biliyorlar. O yüzden öyle bir izlenim oluştu ama çok da önemli değil
vaat atıyorsun hepsi soyut vaatler, çevresindekiler de güvenilecek insanlar değil. Her şeye de karşılar, elde imkanlar varken dışa bağımlı olmak istiyorlar. Neylerine güveneyim?
gören de sanır ki oturduk akşama kadar muhabbet ettik nerden tanıdınız acabaKanka ben seni tanıdım. Büyük olacak belki uyarı yiyeceğim ama peygamber gelse böyle düşünse yine tayyibimde tayyibim dersiniz![]()
"Hayır canım tabi ki karşı çıkmam niye çıkayım ? Hizbullahla yan yana olmasa. Yanında ki insanları zengin etmese Ekonomiye adalete karışmasa. Suçsuzları hapse attırmasa. Cemaatlerle birlikte olmasa. Suriyelileri afganları memlekete doldurmasa.Uygur türklerini korusa. Seçmene hakaret etmese. Milletle konuşacağına kafasına çay atmasa. Çok iyi biri aslındagören de sanır ki oturduk akşama kadar muhabbet ettik nerden tanıdınız acabahem de şöyle bir durum var sizin tek derdiniz rte. Rte şu an türkiyeyi şaha kaldırsa en iyi işleri yapsa yine karşısınız siz. Bunu kendi ağzınızla da diyorsunuz zaten bağnaz olan sizsiniz karşıdakine bu suçu atmaya çalışmayın
Her şeyi kendisi yapıp başkası aynı şeyi yapınca terorist hain demese. 5li çeteye sahip çıkmasa güzel olmaz mı hocam böyle bir türkiye? Hayır teroristin yanındalar diyip teroristi yanına almasıda garip. Adam mitinglerde kurdistan artık rahatsın diye bağırıyor la huda par"Hayır canım tabi ki karşı çıkmam niye çıkayım ? Hizbullahla yan yana olmasa. Yanında ki insanları zengin etmese Ekonomiye adalete karışmasa. Suçsuzları hapse attırmasa. Cemaatlerle birlikte olmasa. Suriyelileri afganları memlekete doldurmasa.Uygur türklerini korusa. Seçmene hakaret etmese. Milletle konuşacağına kafasına çay atmasa. Çok iyi biri aslında
ee bana hala iktidarı kötülüyorsun ben bunların hepsinin farkındayım. Ben iktidar iyi demiyorum ama karşısındakinden de iyi olduğunu düşünüyorum"Hayır canım tabi ki karşı çıkmam niye çıkayım ? Hizbullahla yan yana olmasa. Yanında ki insanları zengin etmese Ekonomiye adalete karışmasa. Suçsuzları hapse attırmasa. Cemaatlerle birlikte olmasa. Suriyelileri afganları memlekete doldurmasa.Uygur türklerini korusa. Seçmene hakaret etmese. Milletle konuşacağına kafasına çay atmasa. Çok iyi biri aslında
Her şeyi kendisi yapıp başkası aynı şeyi yapınca terorist hain demese. 5li çeteye sahip çıkmasa güzel olmaz mı hocam böyle bir türkiye? Hayır teroristin yanındalar diyip teroristi yanına almasıda garip. Adam mitinglerde kurdistan artık rahatsın diye bağırıyor la huda par
Kanka ben de düşünmüyorum. Fakat bu olayın ama kısmı var. Yani allah için nebati gibi biri şuan ülkenin ekonomisini belirliyor. Merkez bankası işverene kredi alma abi alma ya diyor. Ben kötünün iyisini seçmek zorundayım. Karşı taraf aynı diyipde daha kötüsüyle bu yolda yürüyemem.ee bana hala iktidarı kötülüyorsun ben bunların hepsinin farkındayım. Ben iktidar iyi demiyorum ama karşısındakinden de iyi olduğunu düşünüyorum
tamam kanka 15 mayıs sabahı arapça öğrenmeye başla sen SDUGFUSDGFJKSDHFIUSDYalan haber. Sakarya'daki Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığına gittim. Miting için otobüs kaldırıyorsanız, ben de katılmak isterim dedim. Halktan talep olmadığı için, böyle bir uygulama olmadığını söylediler. Herkes kendi imkânıyla, kendi rızâsıyla mitinge gidiyor.
Türk Devletleri Teşkilatında Araplar mı var hocam?
Andı kaldırdılar ama Hizbullahçılar ile ittifak kurmadılar. Hizbullah diye bir şey yok artık, adamlar da alakamız yok diye açıklama yapıyor. Yerel yönetimlere özerklik vereceğim diyen KK varken, Erdoğan Türklüğü falan bitirmez.
Diğer Türk ülkeleri kiril alfabesi kullanıyorlardı. Bu yüzden de Rusya'ya çok bağımlıydılar. Artık hepsi, yavaş yavaş Latin alfabesine geçiyor. Tüm Türk Devletleri, tek dilde konuşacak. Nasıl, AB'nin her yerini gezerken tek dille derdini anlatabiliyorsan, Türk Devletleri Teşkilatı da aynen böyle olacak.
İkisi de iyi değil orasını biz de biliyoruz . Kötüsünün iyisinin farklı kişiler olduğunu düşünüyoruz bu kadar normal bunu anlamakta niye bu kadar güçlük çekiyorsunuzKanka ben de düşünmüyorum. Fakat bu olayın ama kısmı var. Yani allah için nebati gibi biri şuan ülkenin ekonomisini belirliyor. Merkez bankası işverene kredi alma abi alma ya diyor. Ben kötünün iyisini seçmek zorundayım. Karşı taraf aynı diyipde daha kötüsüyle bu yolda yürüyemem.
Kanka özür dilerim. Siz de ne empati var ne anlayış iyi günlerİkisi de iyi değil orasını biz de biliyoruz . Kötüsünün iyisinin farklı kişiler olduğunu düşünüyoruz bu kadar normal bunu anlamakta niye bu kadar güçlük çekiyorsunuz![]()