Bende ilk attığın rx7600 sistemi alcaktım normalde sonradan bu sistemi görmüştüm 1000 daha koyayım bunu alayım dedimaynen öyle görmüştüm favorilere ekledim ama yetişemedim 2-3 tane eklemiştim biri konuyu açtığım sistem biri attığın sistemdi
Bende ilk attığın rx7600 sistemi alcaktım normalde sonradan bu sistemi görmüştüm 1000 daha koyayım bunu alayım dedimaynen öyle görmüştüm favorilere ekledim ama yetişemedim 2-3 tane eklemiştim biri konuyu açtığım sistem biri attığın sistemdi
peki bütçeyi arttıramazsam 23-24 bin TL'ye attığım sistem nasıl ? dediğim gibi 1 aydır araştırıyorum en iyi sitemm buyduİncehesap
Hayırlı olsunBende ilk attığın rx7600 sistemi alcaktım normalde sonradan bu sistemi görmüştüm 1000 daha koyayım bunu alayım dedim
Teşekkür ederim eğer bütçen 25k civarıysa alabileceğin en uygun sistem o olurpeki bütçeyi arttıramazsam 23-24 bin TL'ye attığım sistem nasıl ? dediğim gibi 1 aydır araştırıyorum en iyi sitemm buydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun
tamamdır , bu arada ben alacağım zaman herhangi bir dükkanına gidip sitemi göstersem alabiliyor muyum ? buda bir toplama sitem tarzında olduğu için emin olamadımda ? Sende yeni aldığın için soruyorumTeşekkür ederim eğer bütçen 25k civarıysa alabileceğin en uygun sistem o olur
Nasip olursa salı veya çarşamba almayı planlıyorum , teşekkürler arkadaşlarYep hep intel 14400f ve 7600 combinasyonu
Benim aldığımda sepete ekle yoktu internetten alınmıyodu mağazadan aldımtamamdır , bu arada ben alacağım zaman herhangi bir dükkanına gidip sitemi göstersem alabiliyor muyum ? buda bir toplama sitem tarzında olduğu için emin olamadımda ? Sende yeni aldığın için soruyorum
baktım forum istanbul AVM de hepsi var birtek kasa tükenmek üzere diyor sıkıntı olur mu sizce ?Benim aldığımda sepete ekle yoktu internetten alınmıyodu mağazadan aldım
Mağazadanda alabiliyosun ama parçalar stokta değilse bekletirler montajını yapıp verirler ben dün aldığımda parçalar vardı hepsi ama pazartesi salı alabilirsin dediler
Yoğunluğa göre süre veriyolar sen ordan ödemesini yapıyosun montajını yapıp arıyolar gelip alman içiniyi geceler , önerileriniz olursa bekliyorum 2-3 gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktım forum istanbul AVM de hepsi var birtek kasa tükenmek üzere diyor sıkıntı olur mu sizce ?
Anladım. her şey için teşekkürlerYoğunluğa göre süre veriyolar sen ordan ödemesini yapıyosun montajını yapıp arıyolar gelip alman için