Çözüldü✓ Seçtiğim sistem sizce nasıl ?

aynen öyle görmüştüm favorilere ekledim ama yetişemedim 2-3 tane eklemiştim biri konuyu açtığım sistem biri attığın sistemdi
Bende ilk attığın rx7600 sistemi alcaktım normalde sonradan bu sistemi görmüştüm 1000 daha koyayım bunu alayım dedim

Bir arkadaş gaming gecesi ürünlerini videoya alıyor youtube'dan bakabilirsiniz, son 3 haftada baya sistem vardı.

peki bütçeyi arttıramazsam 23-24 bin TL'ye attığım sistem nasıl ? dediğim gibi 1 aydır araştırıyorum en iyi sitemm buydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun
Teşekkür ederim eğer bütçen 25k civarıysa alabileceğin en uygun sistem o olur

Teşekkür ederim eğer bütçen 25k civarıysa alabileceğin en uygun sistem o olur
tamamdır , bu arada ben alacağım zaman herhangi bir dükkanına gidip sitemi göstersem alabiliyor muyum ? buda bir toplama sitem tarzında olduğu için emin olamadımda ? Sende yeni aldığın için soruyorum

Yep hep intel 14400f ve 7600 combinasyonu

tamamdır , bu arada ben alacağım zaman herhangi bir dükkanına gidip sitemi göstersem alabiliyor muyum ? buda bir toplama sitem tarzında olduğu için emin olamadımda ? Sende yeni aldığın için soruyorum
Benim aldığımda sepete ekle yoktu internetten alınmıyodu mağazadan aldım
Mağazadanda alabiliyosun ama parçalar stokta değilse bekletirler montajını yapıp verirler ben dün aldığımda parçalar vardı hepsi ama pazartesi salı alabilirsin dediler

iyi geceler , önerileriniz olursa bekliyorum 2-3 gün

Benim aldığımda sepete ekle yoktu internetten alınmıyodu mağazadan aldım
Mağazadanda alabiliyosun ama parçalar stokta değilse bekletirler montajını yapıp verirler ben dün aldığımda parçalar vardı hepsi ama pazartesi salı alabilirsin dediler
baktım forum istanbul AVM de hepsi var birtek kasa tükenmek üzere diyor sıkıntı olur mu sizce ?

iyi geceler , önerileriniz olursa bekliyorum 2-3 gün

baktım forum istanbul AVM de hepsi var birtek kasa tükenmek üzere diyor sıkıntı olur mu sizce ?
Yoğunluğa göre süre veriyolar sen ordan ödemesini yapıyosun montajını yapıp arıyolar gelip alman için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,664
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri