Çözüldü✓ Secure Boot Aç/Kapa Bulamıyorum

Evet. Ondan önce biosu default ayarlara getirin sonra da Windows UEFI mode seçin

Evet. Ondan önce biosu default ayarlara getirin sonra da Windows UEFI mode seçin
EzMode a geçtim, aşağıda F5 ile default diyordu F5 diyip onayladım, tekrar advanced moda geçip uefi seçtim, onaylayıp çıkayım mı?

UEFI seçtikten sonra secure boot mode değişiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya enable seçeneği geliyor mu?

UEFI seçtikten sonra secure boot mode değişiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya enable seçeneği geliyor mu?
Kaydedip yeniden başlattım, açılırken tekrar biosa girdim bu şekilde:

Ekler

• IMG_20221130_141206.jpg
    IMG_20221130_141206.jpg
    2 MB · Hit: 88
custom yazan yerde başka seçenek çıktı mı? Eğer enable çıktıysa onu seçin çıkmadıysa oyuna girmeyi deneyin.

custom yazan yerde başka seçenek çıktı mı? Eğer enable çıktıysa onu seçin çıkmadıysa oyuna girmeyi deneyin.
Hala custom ve standart seçenekleri var, başlatıp oyuna girmeyi deneyeceğim.

Deneyin, büyük ihtimalle çözülecektir, olmazsa vanguard silip tekrar yükleyip deneyin.

Deneyin, büyük ihtimalle çözülecektir, olmazsa vanguard silip tekrar yükleyip deneyin.
Hocam pc ilk açılınca vanguard yine sarıydı bir uyarı veriyordu ama bir tur dm döndüm sıkıntı çıkarmadı, yeniden başlattım şimdi vanguard uyarısı da gitti. Yardımın için teşekkür ederim. Peki windows güvenliğin bellek bütünlüğü uyarısı konusunda fikrin var mı, açmalı mıyım?

Hocam pc ilk açılınca vanguard yine sarıydı bir uyarı veriyordu ama bir tur dm döndüm sıkıntı çıkarmadı, yeniden başlattım şimdi vanguard uyarısı da gitti. Yardımın için teşekkür ederim. Peki windows güvenliğin bellek bütünlüğü uyarısı konusunda fikrin var mı, açmalı mıyım?
O uyarı hakkında bilgim yok maalesef. Sorununun çözüldüğüne sevindim.

O uyarı hakkında bilgim yok maalesef. Sorununun çözüldüğüne sevindim.
Dostum ilgin ve vaktin için çok teşekkür ederim gerçekten, bir mesajını en iyi cevap işaretledim konuyu da çözüldü yapacağım, görüşmek üzere.

İyi forumlar hocam ne demek rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,640
Üyeler
188,137
Son üye
omer1923
Geri