EzMode a geçtim, aşağıda F5 ile default diyordu F5 diyip onayladım, tekrar advanced moda geçip uefi seçtim, onaylayıp çıkayım mı?Evet. Ondan önce biosu default ayarlara getirin sonra da Windows UEFI mode seçin
Kaydedip yeniden başlattım, açılırken tekrar biosa girdim bu şekilde:UEFI seçtikten sonra secure boot mode değişiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veya enable seçeneği geliyor mu?
Hala custom ve standart seçenekleri var, başlatıp oyuna girmeyi deneyeceğim.custom yazan yerde başka seçenek çıktı mı? Eğer enable çıktıysa onu seçin çıkmadıysa oyuna girmeyi deneyin.
Hocam pc ilk açılınca vanguard yine sarıydı bir uyarı veriyordu ama bir tur dm döndüm sıkıntı çıkarmadı, yeniden başlattım şimdi vanguard uyarısı da gitti. Yardımın için teşekkür ederim. Peki windows güvenliğin bellek bütünlüğü uyarısı konusunda fikrin var mı, açmalı mıyım?Deneyin, büyük ihtimalle çözülecektir, olmazsa vanguard silip tekrar yükleyip deneyin.
O uyarı hakkında bilgim yok maalesef. Sorununun çözüldüğüne sevindim.Hocam pc ilk açılınca vanguard yine sarıydı bir uyarı veriyordu ama bir tur dm döndüm sıkıntı çıkarmadı, yeniden başlattım şimdi vanguard uyarısı da gitti. Yardımın için teşekkür ederim. Peki windows güvenliğin bellek bütünlüğü uyarısı konusunda fikrin var mı, açmalı mıyım?
Dostum ilgin ve vaktin için çok teşekkür ederim gerçekten, bir mesajını en iyi cevap işaretledim konuyu da çözüldü yapacağım, görüşmek üzere.O uyarı hakkında bilgim yok maalesef. Sorununun çözüldüğüne sevindim.