❌İndirim Bitti! Segotep Radiant Beyaz 750W Kasa 3.299 TL

en kucuk 5070ti olabilir inno3d 40mm 300mm olmasi lazim/ nzxt h5 flow da uygun fiyatli kasa daha iyi fakat psu hakkinda bilgim yok. ne dersiniz?
Ekran kartı desteği 385 mm imiş her ekran kartı sığar. Bu şu anda indirimde olan Gainward'ı veya Vatan'da indirimde olan INNO3D'i alabilirsin.

3299 tl hocam geçen hafta indirime giren siyah ile aynı para siz paylaşınca 100 lira pahalı sandım

@İsimbulamajim Hazır sistem almıştım 4060 lı sistem. Kasa fazeon f7 . Bu kasa her türlü işimi görür değil mi
Marka MSI ve Tharmaltake gibi markalara PSU ürettirdiklerini söylüyor. Abdullah Hacıgül'e pek çok video ve belge göndermişler. Ama markanın üreticiden ne istediği ve nasıl bir PSU olduğu da önemli. Ben sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. @Abdullah Hacıgül PSU'nun içini açıp fotoğraf atacaktı en yakın zamanda atarsa iyi olur merak eden çok.

Marka MSI ve Tharmaltake gibi markalara PSU ürettirdiklerini söylüyor. Abdullah Hacıgül'e pek çok video ve belge göndermişler. Ama markanın üreticiden ne istediği ve nasıl bir PSU olduğu da önemli. Ben sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. @Abdullah Hacıgül PSU'nun içini açıp fotoğraf atacaktı en yakın zamanda atarsa iyi olur merak eden çok.
Hocam pc en az 4 kez kapandı oyun oynarken. Kasa hiç güven vermiyor paylaştığınız bu kasayı aldım bakalım ne olacak

Hocam pc en az 4 kez kapandı oyun oynarken. Kasa hiç güven vermiyor paylaştığınız bu kasayı aldım bakalım ne olacak
Sorunun PSU da olduğuna emin misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU da olduğunu düşünüyorsanız hemen değiştirmek yerine garantiye gönderin. Değişim vb. yapıyorlar mı görmüş oluruz.

Sorunun PSU da olduğuna emin misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU da olduğunu düşünüyorsanız hemen değiştirmek yerine garantiye gönderin. Değişim vb. yapıyorlar mı görmüş oluruz.
Windows olay görüntüleyicisinden baktığımda yanlış hatırlamıyorsam ani güç kesintisi ile ilgili olduğunu gördüm. Tam olarak test etmek için ne önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri