🔥İndirim Segotep Radiant Siyah 750W Kasa 3.299 TL

Mis gibi fiyat. İçinde ki güç kaynağı kaliteli ve kasa iyi. Bu fiyatta Enermax 700W PSU'lu kasa satıyorlar.

PSU bilgileri burda var:
Sagotepin PSU suna kim sistem emanet etmek ister ki bu fiyatlara zaten 650W FSP PSU lu kasalar oluyor 100W az olsun kaliteli olsun yani.

Sagotepin PSU suna kim sistem emanet etmek ister ki bu fiyatlara zaten 650W FSP PSU lu kasalar oluyor 100W az olsun kaliteli olsun yani.
Türkiye'ye yeni gelen her markaya kalitesiz damgası basmayı bırakır mısınız? Sagotep OEM PSU üreticisi. Bu BN750W PSU'su gayet iyi C+ seviyesi ve dedigin FSP Hyper ile aynı seviyede.
Tamam çalışıyormuş link.
Burda tüm bilgileri var inanmıyorsan.

ismi o kadar kalitesiz hissettiriyor ki...
Abdullah Hacıgül falan incelese eminim böyle düşünmezdin. Mesela Fazeon isminden dolayı çok kalitesiz duruyor ama Abdullah Hacıgül'ün dediğine göre başka markalara ürün yaptırıyor, sadece üzerine kendi logosunu basıyor ve bazı ürünleri gayet iyi.

Abdullah Hacıgül falan incelese eminim böyle düşünmezdin.
fikrim yine değişmez benim fikirlerim kişi incelemelerine göre değişmiyor ismi kalitesiz geliyor kulağıma inceleyen isim benim için tek fark yaratır oda ha isim böyle ama kalitesi iyiymiş derim enermax ta aynı hissi veriyor bana ama kalitesini kanıtlamış...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri