❌İndirim Bitti! Segotep Radiant Beyaz 750W Kasa 3.299 TL

beyler psu iyi midir? sipariş verdim gibi ama 550 psu'dan geçicem deli dehşet cw sesi var şuan umarım çözer bu.

beyler psu iyi midir? sipariş verdim gibi ama yeni 200w lık ekran kartına geçtim 550'den geçicem deli dehşet cw sesi var şuan umarım çözer bu.
PSU gayet iyi. Ekran kartınız nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu psuyu kullanıyorum. 3080 aldım kaldırır mı sizce?
Kaldırmaz. 3080 çok güç çekiyor o dönemler bu ekran kartı için 850W PSU öneriliyordu. 6700 XT en sağlıklısı olur o PSU için.

Kaldırmaz. 3080 çok güç çekiyor o dönemler bu ekran kartı için 850W PSU öneriliyordu. 6700 XT en sağlıklısı olur o PSU için.
Belki 5 farklı konu açtım. Kaldırır dediler. Umarım kaldırır :D

beyler psu beyazmi alan varmi atx anakart destekliyormu ek olarak

kabloları falan Beyaz mı beyaz sistemim var tek kablo sırıtıyor ona göre alacağım

kabloları falan Beyaz mı beyaz sistemim var tek kablo sırıtıyor ona göre alacağım

yeni rx 6700 XT aldım hocam, şimdiki corsair vs550 besliyor ama sanki psu'dan direk coil sesi geliyor veya ekran kartıyla birleşik orkestra yapıyorlar tam anlayamadım ama hazır indirim varken elimdeki dandik carbide kasadan da kurtulmuş olurum dedim.

Gider. Bu PSU hayvan gibi spike yiyen RX 9070 XT'de besler. Ekran kartı yüksekliği nedir?
ZİYAAAAA!

inceleyen vatandaş 12400f + 4070ti için bile önerilmez demiş. 12400f kadar az güç tüketen bir işlemci ile bile önerilmemiş.

İnceleyen vatandaşın işinin ne kadar ehli olduğu hakkında bilgi yok. Bu psu hakkında başka inceleme bile yok.

Ayrıca kasanın içinden bn750 psu mu çıkıyor?

40bin lira sadece ekran kartına verenlerin psudan 2-3bin lira kısıp dandik PSU alması araştırılsın derim. Çocukluklarında inilsin. :) Düşük PSU kakalatmak bu aralar bir virüs gibi yayılıyor. Bazı yayıncılar 9070xt li sistemleere F serisi deepcool PSU kakalatıyor.

inceleyen vatandaş 12400f + 4070ti için bile önerilmez demiş. 12400f kadar az güç tüketen bir işlemci ile bile önerilmemiş.
Nerde?
İnceleyen vatandaşın işinin ne kadar ehli olduğu hakkında bilgi yok. Bu psu hakkında başka inceleme bile yok.
Sadece bu kişi bu PSU'yu onaylamıyor ki. Yeşil forumda bu işin ustası Andar Han ve Yusuf7878 de onaylıyor bu PSU'yu. Bu kişiler bir PSU için 6 saat bile inceleme yapan kişiler. Örnek:
C seviyesi FSP Hyper 750W, RX 9070 XT'i rahat besleyebiliyorsa o Segotep PSU da besler, hatta attığım incelemesi yapılmış olan Aigo PSU da besler.

Son düzenleme:
ZİYAAAAA!

40bin lira sadece ekran kartına verenlerin psudan 2-3bin lira kısıp dandik PSU alması araştırılsın derim. Çocukluklarında inilsin. :) Düşük PSU kakalatmak bu aralar bir virüs gibi yayılıyor. Bazı yayıncılar 9070xt li sistemleere F serisi deepcool PSU kakalatıyor.
Bu yorumu hangi kaynağa göre yaptınız?

ZİYAAAAA!

Evet BN750 çıkıyor. Açıp baktım

Bu yorumu hangi kaynağa göre yaptınız?

İnceleyen rakipleri 3 yıl garantiliyken segotep 1 yıl garantili diyor. Garanti süresini düşük tutup fiyat kısmışlar sanırım.

Nerde?

Sadece bu kişi bu PSU'yu onaylamıyor ki. Yeşil forumda bu işin ustası Andar Han ve Yusuf7878 de onaylıyor bu PSU'yu. Bu kişiler bir PSU için 6 saat bile inceleme yapan kişiler. Örnek:
C seviyesi FSP Hyper 750W, RX 9070 XT'i rahat besleyebiliyorsa o Segotep PSU da besler, hatta attığım incelemesi yapılmış olan Aigo PSU da besler.

Son düzenleme:
Geri