Normal hocam. Şimdi denedim Ryzen 5600'de, yüzde 20'lere çıkıyor sekme değiştirirken veya yüklenirken.Arkadaşlar opera açtığımda işlemci kullanımım 30lara çıkyor. Sekme değiştirdiğimde ise 15 falan oluyor. Eğer stabil kalırsam 5-10 arasında duruyor.
Hocam konuyla alakasız ama soğutucunuz stok mu?Normal hocam. Şimdi denedim Ryzen 5600'de, yüzde 20'lere çıkıyor sekme değiştirirken veya yüklenirken.
Yok hocam. Kule tipi.Hocam konuyla alakasız ama soğutucunuz stok mu?
Hangi model, kaç derece soğutuyor hocam?
Sekmeyi uyku moduna alıyor çok fazla ram ve cpu kullanmasın diye., Sekmeye döndüğünde yeniden aktif hale geliyor o yüzden cpu kullanımı anlık artıyor.Arkadaşlar opera açtığımda işlemci kullanımım 30lara çıkyor. Sekme değiştirdiğimde ise 15 falan oluyor. Eğer stabil kalırsam 5-10 arasında duruyor.
Her sekmen harici bir işlem yüküdür. Bu bağlamda arkaya açtığında genelde, düşük perf. açar ve min. yer sonra sen o sekmeye dönünce tam verim çalışır. Bu yüzden bu tarz şeyler normaldir.
Çok teşekkürler.Sekmeyi uyku moduna alıyor çok fazla ram ve cpu kullanmasın diye., Sekmeye döndüğünde yeniden aktif hale geliyor o yüzden cpu kullanımı anlık artıyor.
İçinden çıkan termal macunu kullanıyorsunuz değil mi?ID-Cooling SE-214-XT RGB Modeli hocam. İşlemci ağırlıklı oyunlarda test etme fırsatım olmadı ama genel olarak oyunlarda 54-56 civarları geziyor.
Yok hocam, Artic MX-4 kullanıyorum.Çok teşekkürler.
İçinden çıkan termal macunu kullanıyorsunuz değil mi?