NightWish2434
80+ Silver
Haftanız nasıl geçti? Akşam yemeğinde neler var? Anlatmak istediğiniz şahit olduğunuz bir olay var mı? Maaşlar alındı mı? Cumaya gidildi mi?
Cumaya gidemedim, pazar günü bursluluk sınavı var ona çalışıyorum. Haftam sürekli ders yaparak geçti (Kısaca sıkıcı bir hafta).Haftanız nasıl geçti? Akşam yemeğinde neler var? Anlatmak istediğiniz şahit olduğunuz bir olay var mı? Maaşlar alındı mı? Cumaya gidildi mi?
Kaçıncı sınıfsınınız hocamCumaya gidemedim, pazar günü bursluluk sınavı var ona çalışıyorum. Haftam sürekli ders yaparak geçti (Kısaca sıkıcı bir hafta).
9.sınıfın sınavına gireceğimKaçıncı sınıfsınınız hocam
Başarılar dilerim hocam umarım kazanırsın9.sınıfın sınavına gireceğim
teşekkür ederimBaşarılar umarım kasan
Başarılar dilerim hocam umarım kazanırsın
Gidilmedi hocam saygılarHaftanız nasıl geçti? Akşam yemeğinde neler var? Anlatmak istediğiniz şahit olduğunuz bir olay var mı? Maaşlar alındı mı? Cumaya gidildi mi?
cumaya gidemedim.az önce arkadaş kokoreç ısmarladı,akşam yemeğinde pilavla ton balığı yerim yüksek ihtimalHaftanız nasıl geçti? Akşam yemeğinde neler var? Anlatmak istediğiniz şahit olduğunuz bir olay var mı? Maaşlar alındı mı? Cumaya gidildi mi?
Üzücü ya yazın bile ders çalışmakCumaya gidemedim, pazar günü bursluluk sınavı var ona çalışıyorum. Haftam sürekli ders yaparak geçti (Kısaca sıkıcı bir hafta).
Türklerin milli yemeği sağolsun (edison)Akşam yemeğinde bir şey yok makarna yaparım herhalde başka bir şey bilmiyorum
SaygılarGidilmedi hocam saygılar
Niye başka yemek yok laHafta iyiydi yemek son 2 aydır bulgur pilavı tavuk
Diyetteyim hocam pirinç de sevmediğim için hep aynı