Öneri Selamlar arkadaşlar 2.2m bütçeye SUV araba önerisi

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Bütçe
2200000
merhabalar yakın zaman içerisinde SUV almayı düşünüyorum fakat piyasaya pek hakim değilim. 2 yıl civarı kullanılacak geçici olarak. aklımda QashQai, cupra var fakat dediğim gibi arızaları, kroniklerine hakim değilim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

reis bu paraya alınacak en yakışıklı suv x5tir temiz güzel bir tane bulabilirsen

merhabalar yakın zaman içerisinde SUV almayı düşünüyorum fakat piyasaya pek hakim değilim. 2 yıl civarı kullanılacak geçici olarak. aklımda QashQai, cupra var fakat dediğim gibi arızaları, kroniklerine hakim değilim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
hocam ds7 önerbilirim çok memnunum 80 binde bir triger değiştirmek dışında herhangi bir sıkıntısı yok

reis bu paraya alınacak en yakışıklı suv x5tir temiz güzel bir tane bulabilirsen
knk bi tık yeni model arıyorum başımı çok ağrıtsın istemiyorum 1-2 yıl idare etmeli beni. kriter olarak bagajı ve arka yaşam alanı büyük olmalı

VW Tiguan, Skoda Kodiaq Önceliğiniz olsun. Güzel araçlardır.
TOGG Bakabilirsiniz. Elektrikli olsun isterseniz. Euro Ncap testleri iç açıcı, araç dayanıklı.
Hyundai Tucson, Santa FE ( çok büyük )
Cupra Formentor da iyi araç. Fiyat Performans olarak gayet iyi.

TOGG iyidir. yen, qasqai de iyidir
togg almayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VW Tiguan, Skoda Kodiaq Önceliğiniz olsun. Güzel araçlardır.
TOGG Bakabilirsiniz. Elektrikli olsun isterseniz. Euro Ncap testleri iç açıcı, araç dayanıklı.
Hyundai Tucson, Santa FE ( çok büyük )
Cupra Formentor da iyi araç. Fiyat Performans olarak gayet iyi.
peugeot 408ler nasıldır hocam?

Piyasayı bilmiyorum skodanın bütçene uygun olan suvu

Piyasayı bilmiyorum skodanın bütçene uygun olan suvu
Skodaların bagaja yatak at yat geniş

Qashqai crv corolla cross rav4 ateca karoq diğerlerine bakma bile.

O Bütçeye 408 önermem. Güzel araç, tasarımı falan göze çok hoş geliyor lakin 1.2 3 silindir. Motor tatmin etse dahi çok daha iyi araçlar var.
1.5e tiguan 2024 ile 1.5 kodiaq 2021 arasından tiguan daha hoşuma gitti. kodiaq çok hoş gelmedi gözüme.

1.5e tiguan 2024 ile 1.5 kodiaq 2021 arasından tiguan daha hoşuma gitti. kodiaq çok hoş gelmedi gözüme.
hocam 1.5 kodiaq lar yakıt tüketimi 10-13 lt civarında
1.5 tiguanlarda 10lt altına düşmüyor alırken aklında olsun

hocam 1.5 kodiaq lar yakıt tüketimi 10-13 lt civarında
1.5 tiguanlarda 10lt altına düşmüyor alırken aklında olsun
bide kronik şanzıman problemleri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler