myavuz3041
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Sordum bakalim ne dicek40K gpu 20K cpu desek 70 iyi gibi ama kutu fatura garanti durumlarını öğren
kasa vatandan sanırım(crucial ram, ssd, thermaltake kasa ve psu). vatandaki haline bakıp karar ver.Beyler görseldeki kasa sizce bu fiyata normal mi ?
70k ya konustuk
Hocam açıkçası bu fiyata bu sistemi dizemezsin. Gayet iyi sistem, ve parçalar da kaliteli parçalar. 70K çok iyi fiyat, ama sistem sağlığı garanti durumu fatura vs önemli. Bence sorun çıkmayacaktır, stres testleriyle kontrol edebilirsin her şeyi sistem içerisindeki. Alabilirsen şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Kutulari duruyor faturaları yok garantileri devam ediyordur diyor. Aşırı tryhard bi oyuncu değilim almaya değer mi sizce40K gpu 20K cpu desek 70 iyi gibi ama kutu fatura garanti durumlarını öğren
fatura yoksa garantide sorun çıkartabilen distribütörler olabilir illa fatura isteyenler olabilir. bence almamalısın. garanti çok önemli az para değil.Çok üst düzey bi oyuncu değilim açık konuşmak gerekirse
Kutulari duruyor faturaları yok garantileri devam ediyordur diyor. Aşırı tryhard bi oyuncu değilim almaya değer mi sizce
garantide bazı yerler fatura istiyor. garanti belgeleri varmı onları sor, aşırı tryhard olmana gerek yok ederi düşük bi sisteme kimse fazla vermek istemezÇok üst düzey bi oyuncu değilim açık konuşmak gerekirse
Kutulari duruyor faturaları yok garantileri devam ediyordur diyor. Aşırı tryhard bi oyuncu değilim almaya değer mi sizce
Çok üst düzey bi oyuncu değilim açık konuşmak gerekirse
Girip cs de valoda 3-5 el maç atıp vakit öldürmek amaç he kendimi iyi hissetme açısından doğru iyi hissettirsin tabii ama sistemde fatura yok diyor satan arkadaş. eski sistemim i5 11400f ve 3050 8 gb olan bir sistemdi sattım ve biraz daha ileri seviye bir sistem almak istiyorum atıyorum belki 7500f bile işime yarar ama 7800x3d + 5060 ti 16 gb yanına en minimal anakart ram ssd vs ne takılmalıAldığın sistemi ya aşırı try hard için alıyorsundur ya paran vardır alıyorsundur ya da kendini iyi hissettirsin diye alıyorsundur. Performansla veya bunlardan birisiyle işin yoksa koy paranı cebinde kalsın napacaksın 9800x3d + 5070ti sistemi.
Ama fatura yok - garanti mechulse açıkçası direk defteri kapatmıştım ben