Neler Yeni

Sence En İyi 2 SSD Markası Hangisi.

Sence En İyi 2 SSD Markası Hangisi?

• SanDisk

Oylar: 1 2.5%
  • Samsung

Oylar: 36 90.0%
  • Kingston

Oylar: 9 22.5%
  • Toshiba

Oylar: 1 2.5%
  • Crucial

Oylar: 6 15.0%
  • Adata

Oylar: 2 5.0%
  • Patriot

Oylar: 0 0.0%
  • Western Digital

• HikVision

• Corsair

Oylar: 14 35.0%

• Oy kullanan toplam üye
    40

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Adata su serisi tamamen sorunlu mu ? Mavi ekran almaya sebep olabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Samsung ile corsairin fiyat-performans olduğunu düşünmüyorum. Hele benim açımdan (renderla uzaktan yakından alakam yok sadece oyun için.). Ben zincirleri kırıp James Donkey diyorum. 2000 okuma hızlı 512gb m.2 nvme ssd si 580tl. Samsunga göre resmen BEDAVA ve iyi.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Samsung ile corsairin fiyat-performans olduğunu düşünmüyorum. Hele benim açımdan (renderla uzaktan yakından alakam yok sadece oyun için.). Ben zincirleri kırıp James Donkey diyorum. 2000 okuma hızlı 512gb m.2 nvme SSD si 580tl. Samsunga göre resmen BEDAVA ve iyi.
Samsung ve Corsair fiyat-performans değil zaten, fiyat-kalite.
Bir de Samsung ve Corsair SSD ler neden o kadar pahalı ? Çünkü onlar da ucuz yapmasını biliyor ancak sağlam olsun diye her şeyin en iyisinden kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Samsung ve Corsair fiyat-performans değil zaten, fiyat-kalite.
Bir de Samsung ve Corsair SSD ler neden o kadar pahalı ? Çünkü onlar da ucuz yapmasını biliyor ancak sağlam olsun diye her şeyin en iyisinden kullanıyor.
Hocam kesinlikle haklısın zaten arkadaş da dediğiniz gibi en iyi SSD yi sormuş. Parası olan tabi ki samsung- corsair alsın fakat James Donkey ikisinin de yapamadığını, cesaret edemediğini yapıyor. Tamı tamına 3 yıl birebir değişim diyor. James donkeyin yaptığını samsung da corsair de yapamaz. Bu James Donkey markasının da kendine güvendiğini gösterir. Bir de dediğim gibi kullanım amacı, sorunun cevabını değiştiriyor bence. Render yapan birisi olsam corsairin sunduğu 3500 okuma hızı benim için çok değerli olur fakat oyun oynuyorum. benim için ha 3500 ha 1000. Milisaniye fark için iki katı para ödemek istemeyeceğim için James Donkey :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom