Neler Yeni

sendeo kargo nasıldır

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Mustafa Enes Bulut
supplement alıyorum ve kargo sirleti
sendeo
olarak gozukuyor yurtiçi kargo için ise +30 tl istiyor sendeo nasıldır daha once kullanan varmı

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet iyidir, seçeneklerde çıkınca yurtiçi kargo hariç (şubesi dibimizde diye) her seçenek yerine aynı fiyatta Sendeo derim.
bulundugum şehirde hiç görmedim bu şirketi bi de ınternette kotu yorumlar benı tedırgın ediyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
itopyadan kulaklık almıştım bu kargo ile gelmişti doblo tarzı araç ile gelmeden aramışlardı vs iyiydi gayet

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Emre Yılmaz
bulundugum şehirde hiç görmedim bu şirketi bi de ınternette kotu yorumlar benı tedırgın ediyor
Bilindik firmaların yorumlarına bak onlarda da iyi yorum yokki. Haritalardan şube şube bak genelde 2-3 yıldız oluyor hepsi

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Nadirkitap'tan kitap almıştım kargoyu sendeo ile göndermişlerdi. Bir sorun yaşamadım.
1-3 gün içinde teslimatlarına yapıyorlar diye hatırlıyorum.

Mert

80+ Silver
Hızlı kargolardan biri

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
İsmi ismi.
Hocam bi tık hortlatıyorum gerçi bu konuyu hatırlıyorum ama tabi bilgim olmadığı için yazmamıştım. İstisnasız bütün insanlar nasıl övdü bir fikrim yok belkide biri ki kişi gerçekten iyi yazdı diğerleri de mesaj kasmak için baktığını yazdı. Yine de yargılamak istemiyorum. Neyse bkm kitapdan aldığım 6 kitapdan ikisi 7 ya da 8.günde tedarik edildi. Sonra 1 gün sonra mıdır hatırlamıyorum kargoya verildi. Kargoya verildiğinin ikinci günü klasik geldik yoktunuz muhabbetini yaptılar. Evde asansör sesi duysam bizim mi diye baktım ancak teslim edilememiş vs.

kocero48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
zukeyir asaf
sevgili üye gelin size bu olayın bir SENDEO beyaz yaka çalışanı olarak nasıl olduğunu kısa ve net bir söylemle açıklayayım. Firma koç grubu bünyesinde bulunan sıradan bir kargo şirketi. Şirketin ve yöneticilerinin belirlediği hedef doğrultusunda hızlı büyümenin verdiği zararı siz değerli son nokta kullanıcılarına malesef acı bir şekilde yaşatmaktadır. Hikaye şu şekilde siz siparişi oluşturduğunuz an firma almış olduğunuz ürünün çıkışını yapar buna (toplama) denir. Kargolar alınıp transfer merkezlerine geldiğinde asıl karışıklık burada başlıyor kalifiye elemanlar (yeri geldiğinde göçmen arkadaşlar) sektörün ne olduğunu bilmeyen, iş sürecinin akışının işleyişin ne olduğunu bilmeyen dışarıdan yevmiye usulü paraya ihtiyacın var mı Gardaş gel kargo elle işle diyerek getirilen insanların sorumsuz yöneticilerin kontrolünde sürecin aksayarak ilerlmesidir. Bu süreç içerisinde çalınan kargoların, yoğun dönemlerde kargoların üzerinde vals yaparcasına çalışanların gezinmesi durumlarda tabi doğal olarak teslimat sürelerini aksatmakta tabi iş hızlı aksın diye kargoları ordan oraya fırlatırken patlayan, çatlayan, kırılanlarda cabası. Gelelim dağıtım ağı sorununa eğitim verilmeden sadece teslimat oranları artsın diye sahalara atılan kurye arkadaşlar. Adreste kimi bulursa alın bu sizin kargonuz galiba diyerek saatli bomba gibi bırakıp kaçarcasına teslimat kodu almadan telsim etmesi. Biz kargonuzu şuraya teslim ettik gidin alın yada oraya teslimatımız yok şuraya bıraktık oradan alınca bize bilgisini verin yada kargonuz gelmeden dağıtım problemleri nedeni ile firmaya iade edilmesi en önemlisi son dönemlerde biz kargonuzu kırdık yada kaybettik gibi i amatör durumlar dolayısı ile sevgili üye SENDEO yazsını gördüğün yerde koşarak uzaklaşmanı şiddet ile tavsiye ediyorum.

supplement alıyorum ve kargo sirleti
sendeo
olarak gozukuyor yurtiçi kargo için ise +30 TL istiyor sendeo nasıldır daha once kullanan varmı
Aman hocam 100 kargodan 15-20 tanesi geri geliyor . bazıları hiç adrese gitmeden geri geliyor. bazı kargolar 2 ay sonra geri geliyor. Bazı kargolar kayboluyor ama ne telefona cevap veren var ne de başka bir şey. Şubeleri olmadığı için gidip kapılarına da dayanamıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haa ucuz kargo mu arıyorsun Doğru Kargo diye bi firma var. Bütün kargo firmaları ile anlaşmaları var. Hem indirimli kargo gönderebiliyorsun hem de adamlar bütün kargo sorunları ile ilgileniyor. Denenmiştir.. Tavsiye edilir

Top Bottom