sevgili üye gelin size bu olayın bir SENDEO beyaz yaka çalışanı olarak nasıl olduğunu kısa ve net bir söylemle açıklayayım. Firma koç grubu bünyesinde bulunan sıradan bir kargo şirketi. Şirketin ve yöneticilerinin belirlediği hedef doğrultusunda hızlı büyümenin verdiği zararı siz değerli son nokta kullanıcılarına malesef acı bir şekilde yaşatmaktadır. Hikaye şu şekilde siz siparişi oluşturduğunuz an firma almış olduğunuz ürünün çıkışını yapar buna (toplama) denir. Kargolar alınıp transfer merkezlerine geldiğinde asıl karışıklık burada başlıyor kalifiye elemanlar (yeri geldiğinde göçmen arkadaşlar) sektörün ne olduğunu bilmeyen, iş sürecinin akışının işleyişin ne olduğunu bilmeyen dışarıdan yevmiye usulü paraya ihtiyacın var mı Gardaş gel kargo elle işle diyerek getirilen insanların sorumsuz yöneticilerin kontrolünde sürecin aksayarak ilerlmesidir. Bu süreç içerisinde çalınan kargoların, yoğun dönemlerde kargoların üzerinde vals yaparcasına çalışanların gezinmesi durumlarda tabi doğal olarak teslimat sürelerini aksatmakta tabi iş hızlı aksın diye kargoları ordan oraya fırlatırken patlayan, çatlayan, kırılanlarda cabası. Gelelim dağıtım ağı sorununa eğitim verilmeden sadece teslimat oranları artsın diye sahalara atılan kurye arkadaşlar. Adreste kimi bulursa alın bu sizin kargonuz galiba diyerek saatli bomba gibi bırakıp kaçarcasına teslimat kodu almadan telsim etmesi. Biz kargonuzu şuraya teslim ettik gidin alın yada oraya teslimatımız yok şuraya bıraktık oradan alınca bize bilgisini verin yada kargonuz gelmeden dağıtım problemleri nedeni ile firmaya iade edilmesi en önemlisi son dönemlerde biz kargonuzu kırdık yada kaybettik gibi i amatör durumlar dolayısı ile sevgili üye SENDEO yazsını gördüğün yerde koşarak uzaklaşmanı şiddet ile tavsiye ediyorum.