Melih Gökçek ve akp heykel konusunda usta git araştır.puahahahahah chpnin yaptıklarının yüzde yüzü heykel akp yüzde 0,1
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya ne anlatıyosunuz siz ya
Melih Gökçek ve akp heykel konusunda usta git araştır.puahahahahah chpnin yaptıklarının yüzde yüzü heykel akp yüzde 0,1
ya ne anlatıyosunuz siz ya
İzmir halinden memnun değil ,Atatürk üzerinden CHP'yi destekliyor. Ben İstanbul dayım bişey in değiştiğini görmedim. Ülkemiz için hayırlısı Olsun . Keşke İstanbul da Rahmetli kadir Topbaş olsa idi.İzmir istanbul gayet iyi durumda. Ben ankaradayım ve mansur başkandan memnunuz, çalışmalarını gösteriyor, ihaleleri canlı yayınlıyor
anlatamazsın bu ucubelereİzmir halinden memnun değil ,Atatürk üzerinden CHP'yi destekliyor. Ben İstanbul dayım bişey in değiştiğini görmedim. Ülkemiz için hayırlısı Olsun . Keşke İstanbul da Rahmetli kadir Topbaş olsa idi.
Arkadaşlar dediğim gibi boşa uğraşmayın. Zaman kaybıArkadaşlar @Carrier ile uğraşmayın boşa zaman kaybı.
Hiç bir argüman sunmuyor, bişey kanıtlamıyor.
Boş konuşup, ülkenin iyiliğini düşünmüyor.
Sadece AKP fanatiği zaten yaşıda büyük değildir.
Sorduğum sorudan hala kaçıyor hiç bir şekilde cevap vermedi?
Neden acaba
"Gözünün önündekini görmüyormusun?
Hüda Par, Miting de göz göre göre halkın önüne sunulan montajlı videolar ile iftiralar, Hizbullahçıların cumhurbaşkanı imzası ile direkt dışarı salınması diye gider böyle.
Ne hak, ne yargı bağımsızlığı nede demokrasi kaldı.
Cumhurbaşkanın kendisi göz göre çiğniyor artık neyi savunuyosunuz."
Şuna cevap versinde bi sonra konuşuruz
Yarın rezil olacağını kesin.boşuna tartışıyoruz yarın sonuçları görücez
anlatamazsın bu ucubelere
bi şiir daha yazsana reisArkadaşlar dediğim gibi boşa uğraşmayın. Zaman kaybı
görücez bakalım gelicem erkkkkkek gibi tebrik edicemYarın rezil olacağını kesin.
lan kes sesini ataputçu uğraşamam capslockla dün allah yazdım o da küçük ama müslümanım
örnek at
Tamam. Bu arada insanlar ciddi cevap verirsen belki seni ciddiye alırlarbi şiir daha yazsana reis
görücez bakalım gelicem erkkkkkek gibi tebrik edicem
çok sıkıcı video izleyemem tamam ankarayı new york yaptılar
İhaleler gayet açık
alla alla bi ara daha siyaset konusu açılmıştı sen yine boş yapmıştınTamam. Bu arada insanlar ciddi cevap verirsen belki seni ciddiye alırlar
Basın sözcünüz pervin buldan ve izmir 1 aday yüksel taşkın dostlarınızı desteklemek yerine dağdaki dostlarınızın dostlarını iha siha ile vurmaya davet ediyorum birlikte başarabiliriz .ddArkadaşlar dediğim gibi boşa uğraşmayın. Zaman kaybı
Link veriyoruz ona da tenezzül etmiyorsun ne kadar bağnaz bi insansınçok sıkıcı video izleyemem tamam ankarayı new york yaptılar
Sende boş yapıyorsun da ondan.çok sıkıcı video izleyemem tamam ankarayı new york yaptılar
alla alla bi ara daha siyaset konusu açılmıştı sen yine boş yapmıştın