COMMANDERR
80+ Bronze
Sinan Oğan
O sırada dinazor heykeli ve jelibon rezerviya ne iyisi bi boş kesin artık ya heykel dışında bişey yapılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahahahhahahaah buda delirdi
hayır yazamazsın, eğer Atatürk'ün kurduğu bu ülkede yaşıyorsan saygı duymayı öğrenmek zorundasınsanane kardeşim istediğim gibi yazarım
Ne heykeli la? Aç abb youtube kanalını bak neler yapılmışya ne iyisi bi boş kesin artık ya heykel dışında bişey yapılmıyor
ahahahhahahaah buda delirdi
lan kes sesini ataputçu uğraşamam capslockla dün allah yazdım o da küçük ama müslümanımhayır yazamazsın, eğer Atatürk'ün kurduğu bu ülkede yaşıyorsan saygı duymayı öğrenmek zorundasın
örnek atNe heykeli la? Aç abb youtube kanalını bak neler yapılmış
Anca üç maymunu oynuyor görmezden geliyorlar RTE vermek için at gözlüğü takıyorlar.O sırada dinazor heykeli ve jelibon rezervi
puahahahahah chpnin yaptıklarının yüzde yüzü heykel akp yüzde 0,1O sırada dinazor heykeli ve jelibon rezervi
ya ne anlatıyosunuz siz yaSen bu milletin, bu toprakların kurucusu ve kurtarıcısına saygısızlık yapamazsın
Ankara büyükşehir belediyesi youtube kanalına bak diyorum sana çalışmaları orada paylaşılıyor diyorum. İlla ben mi link atıyımlan kes sesini ataputçu uğraşamam capslockla dün allah yazdım o da küçük ama müslümanım
örnek at
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHArkadaşlar @Carrier ile uğraşmayın boşa zaman kaybı.
Hiç bir argüman sunmuyor, bişey kanıtlamıyor.
Boş konuşup, ülkenin iyiliğini düşünmüyor.
Sadece AKP fanatiği zaten yaşıda büyük değildir.
Sorduğum sorudan hala kaçıyor hiç bir şekilde cevap vermedi?
Neden acaba
"Gözünün önündekini görmüyormusun?
Hüda Par, Miting de göz göre göre halkın önüne sunulan montajlı videolar ile iftiralar, Hizbullahçıların cumhurbaşkanı imzası ile direkt dışarı salınması diye gider böyle.
Ne hak, ne yargı bağımsızlığı nede demokrasi kaldı.
Cumhurbaşkanın kendisi göz göre çiğniyor artık neyi savunuyosunuz."
Şuna cevap versinde bi sonra konuşuruz
Sen ne anlatıyosun lan lümpenpuahahahahah chpnin yaptıklarının yüzde yüzü heykel akp yüzde 0,1
ya ne anlatıyosunuz siz ya
Ankara dinazor heykeli kaynıyordu neyden bahsediyorsun?puahahahahah chpnin yaptıklarının yüzde yüzü heykel akp yüzde 0,1
ya ne anlatıyosunuz siz ya