Carrier
80+ Bronze
yoo atatürk örnekti sadece herhangi bir muhalifte olurKonuyu Atatürk'e getirdi tam oldu
yoo atatürk örnekti sadece herhangi bir muhalifte olurKonuyu Atatürk'e getirdi tam oldu
Arkadaşlar birinin hayranı, fanatiği yada bağımlısı olmayan ne iyisi ise ülkemiz için onu seçin. Futbol takımı tutmuyoruzBugün akpden Oğan'a cumhurbaşkanı yardımcısı teklifi gittiği anda akpye geçecek kendisi söyledi ya bunu televizyonda. Sen bir kişiye bağlanma lütfen
iyisi akp kardeşim chp iktidarını gördük istanbulu da görüyoruz izmiri deArkadaşlar birinin hayranı, fanatiği yada bağımlısı olmayan ne iyisi ise ülkemiz için onu seçin. Futbol takımı tutmuyoruz
Lütfen bunu izleyiniz. Bedavaya destek yok diyorArkadaşlar birinin hayranı, fanatiği yada bağımlısı olmayan ne iyisi ise ülkemiz için onu seçin. Futbol takımı tutmuyoruz
"A" büyük olacakyoo atatürk örnekti sadece herhangi bir muhalifte olur
CHP iktidarı?iyisi akp kardeşim chp iktidarını gördük istanbulu da görüyoruz izmiri de
Yazdıklarıma cevap ver anlaşalım yazdıklarımı geçiştirerek olmuyor bu işler.iyisi akp kardeşim chp iktidarını gördük istanbulu da görüyoruz izmiri de
Akp'liler üç maymunu oynuyor hocam.Sen bi cevap ver. Sonra bizde hayli hayli cevap veririz.
Unutma hatanı kabul etmekte bi erdemliktir.
Hala dediğim cevapsız neden sıkıştın köşeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Gözünün önündekini görmüyormusun?
Hüda Par, Miting de göz göre göre halkın önüne sunulan montajlı videolar ile iftiralar, Hizbullahçıların cumhurbaşkanı imzası ile direkt dışarı salınması diye gider böyle.
Ne hak, ne yargı bağımsızlığı nede demokrasi kaldı.
Cumhurbaşkanın kendisi göz göre çiğniyor artık neyi savunuyosunuz."
sanane kardeşim istediğim gibi yazarım"A" büyük olacak
İzmir istanbul gayet iyi durumda. Ben ankaradayım ve mansur başkandan memnunuz, çalışmalarını gösteriyor, ihaleleri canlı yayınlıyoriyisi akp kardeşim chp iktidarını gördük istanbulu da görüyoruz izmiri de
Gözünün önündekini görmüyormusun?Yazdıklarıma cevap ver anlaşalım yazdıklarımı geçiştirerek olmuyor bu işler.
Ben burda ülkem için iyi olanı istiyorum.
Söyle bana argümanlarını değiştireyim fikrimi.
ya ne iyisi bi boş kesin artık ya heykel dışında bişey yapılmıyorİzmir istanbul gayet iyi durumda. Ben ankaradayım ve mansur başkandan memnunuz, çalışmalarını gösteriyor, ihaleleri canlı yayınlıyor
ahahahhahahaah buda delirdiGözünün önündekini görmüyormusun?
Hüda Par, Miting de göz göre göre halkın önüne sunulan montajlı videolar ile iftiralar, Hizbullahçıların cumhurbaşkanı imzası ile direkt dışarı salınması diye gider böyle.
Ne hak, ne yargı bağımsızlığı nede demokrasi kaldı.
Cumhurbaşkanın kendisi göz göre çiğniyor artık neyi savunuyosunuz.
Bu soruma hala cevap alamadım neden?
Bunlar Melih Gökçek iyi sanıyorlar kesin.İzmir istanbul gayet iyi durumda. Ben ankaradayım ve mansur başkandan memnunuz, çalışmalarını gösteriyor, ihaleleri canlı yayınlıyor