Yediğin mekan baktım çöp vallaha size her şey müstahak.eşek tuzlu oluyor ya
Yediğin mekan baktım çöp vallaha size her şey müstahak.eşek tuzlu oluyor ya
Sen komiksin yandaş olunca gerçek değişiyor mu, yandaş olmayan lar mı oy kullanacak. Kim neyi desteklerse onu savunur anlatır sen at gözlüğünü bir çıkar, ben fox izliyor, portakala katlaniyorsam sen de izle bir zahmet.Yandaş medya atman komik
At gözlüğü sen çıkar bence yandaş medyalar çoğu yalan olduğunu düşünüyorum.Sen komiksin yandaş olunca gerçek değişiyor mu, yandaş olmayan lar mı oy kullanacak. Kim neyi desteklerse onu savunur anlatır sen at gözlüğünü bir çıkar, ben fox izliyor, portakala katlaniyorsam sen de izle bir zahmet.
Sizin için fox tarafsız biliyorumAt gözlüğü sen çıkar bence yandaş medyalar çoğu yalan olduğunu düşünüyorum.
yoo izlemeyebilirsin biz a haber mi izliyoruz ama Bu ülkede yaşıyoruz boru gibi giren faturalara katlanıyoruz evetben fox izliyor, portakala katlaniyorsam sen de izle bir zahmet.
kardeşim sen ne anlatmışsın ben bişey göremiyourm
puahahahahahahahahahahhahaha bugünlük cahil tokatladığım yeter diyor vallahi hiçbirşey anlamadım yazdığından"Gözünün önündekini görmüyormusun?
Hüda Par, Miting de göz göre göre halkın önüne sunulan montajlı videolar ile iftiralar, Hizbullahçıların cumhurbaşkanı imzası ile direkt dışarı salınması diye gider böyle.
Ne hak, ne yargı bağımsızlığı nede demokrasi kaldı.
Cumhurbaşkanın kendisi göz göre çiğniyor artık neyi savunuyosunuz."
Bugünlük cahil tokatladığım yeter
Cevap veremediği, cahil oluğunuda biliyorum.
Daha bir şey eklemiyorum.
Sen devam et.
Eğer yazdıklarıma cevap, argüman sunarsan ne mutlu bana gel değiştireyim fikrini.
Ben birinin hayranı fanatiği değilim, ülkem için ne iyi ise onu seçerim.
bu mehmet denen arkadaş iyi partiye 25.000 üye getirmiş birisiarkadaşlar burdaki insanlar değişmişken tekrar chpkk seçmenlerine soruyorum Mehmet Ali Uykur'un İYİ Parti'den istifa etmesi hakkında ne düşünüyosunuz teşekkürler. Tekrar cevap vermekten kaçmazsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
puahahahahahahahahahahhahaha bugünlük cahil tokatladığım yeter diyor vallahi hiçbirşey anlamadım yazdığından
Adam 20. Sıradan milletvekili adayı Çamur atıp ayrılmak zor olmasa gerek.arkadaşlar burdaki insanlar değişmişken tekrar chpkk seçmenlerine soruyorum Mehmet Ali Uykur'un İYİ Parti'den istifa etmesi hakkında ne düşünüyosunuz teşekkürler. Tekrar cevap vermekten kaçmazsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
puahahahahahahahahahahhahaha bugünlük cahil tokatladığım yeter diyor vallahi hiçbirşey anlamadım yazdığından
kökeni akp kanka şaşırtmadıbu mehmet denen arkadaş iyi partiye 25.000 üye getirmiş birisi