Format nasıl atılır konusunda bile yardım edilmemesi gereken 43 kişidaha iyi sorum var 43 oy malum adama verenler niye verdi
he gardaşş gocunmadın dimiChp ve iyi parti kaç defa daha gidicek demesi lazım?
ak troll degilizaga chp de aynı şeyleri diyor akp yle göçmen konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkada israil bayrağı fln var troll seniiiiiiiiiiiiiiiğğğ
LAN GÖNDERMEYECEĞİZ DİYEN TAYİP SEN HANGİ TÜR BİR CAHİLSİN BURDA OTURDUĞUM YERDE TİLT OLDUMaga chp de aynı şeyleri diyor akp yle göçmen konusunda
arkada israil bayrağı fln var troll seniiiiiiiiiiiiiiiğğğ
Yapma yaaa. Böylemi kitlediler sanada, yazık FETÖCÜ HALKTV, TELE1 den başka kanal seyretmezsen çok kitlerler sana ben diyim.. Canım benim genel başkanın Rusya diyo. Ayrıca Cevheri Güven hainini kontrol et bence.Yalnız ince' nin SÖZDE kasedini yayan AKP li haberin olsun. Kanıtları TW de dolu
Valla gocunmadım 7 yaşında olduğun çok belli.he gardaşş gocunmadın dimi
ulan rte düşmanı olucanız kadar kk düşmanı olaydınız sinan başa geçerdi puhh lan sizeeeFormat nasıl atılır konusunda bile yardım edilmemesi gereken 43 kişi
gocunma gardaş 5 yaşındayım ben hahahValla gocunmadım 7 yaşında olduğun çok belli.
.hocalarım bnce konu fazla uzicak yine RTE kazanır (gönlüm Ülkücü Sinan Oğan'ın kazanması) ama KK kazanırsa ALLAH yardımcımız olsun
Ben kaynağımı televizyondan almam. Alırsam da CHP' nin kanalı Halk tv/krt veya AKP' nin kanalı ATV den falan almam rahat ol. Azıcık gezsen hesabın ID sinin eski isimleri AKP' li birine ait zaten.Yapma yaaa. Böylemi kitlediler sanada, yazık FETÖCÜ HALKTV, TELE1 den başka kanal seyretmezsen çok kitlerler sana ben diyim.. Canım benim genel başkanın Rusya diyo. Ayrıca Cevheri Güven hainini kontrol et bence.
ulan rte düşmanı olucanız kadar kk düşmanı olaydınız sinan başa geçerdi puhh lan sizeee
gocunma gardaş 5 yaşındayım ben hahah
.